Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
mcwolf79 #20833 üzenetére
Na de figyi, nem mindegy, hogy egyáltalán nem támogatja és soha nem is fogja a CF-et, mert direkt gennyes csaló módon úgy fejlesztették le, hogy szivassák az AMD-seket.
Vagy:
- támogatja valamennyire, tehát a szoftver inicializálja a dual GPU-t, csak éppen direkt lassítva van az egész AMD-n és minimális a különbség egy GPUval vagy kettővel, de azért valamennyi van
- idővel jönnek patch-ek és új vga driverek, amikkel már jelentős lesz a sima és a CF közti különbség
- egyszer s mindenkorra eleve CF-et, mint olyat nem hajlandó kezelni az UBI és várhat egy dual amd gpu-s az idők végéig akkor sem fog egy fps-t sem kapni a plusz kártájától...Épp most akarok CF-et csinálni, már meg is rendeltem az Asus r9 290x OC mellé egy Gigabyte r9 290x OC-t és többek közt pont az ACU miatt, mert felháborítóan, gyakorlatilag játszhatatlanul "megy"... namost az ablakon akkor nem akarok kidobni 100 ezret, ha semmit nem javít és soha nem is fog, akkor inkább eladom az r9-est és veszek egy NV-t... nekem tök mindegy melyik, engem nem a vas érdekel, hanem a game... (gtx780 oc-ról váltottam r9 290x oc-ra) Erre nem számítottam hogy ekkora pofátlan maffia lett az Nvidia - ilyen drasztikus különbséget én még nem tapasztaltam, pedig letolok minden mainstream gamét szinte (GTA jellegű agyhalálok kivételével) és látom persze, hogy csalnak, mert sokszor nyilvánvaló indokolatlan hardverigény van, és típusfüggő optimalizáltság, de ilyen extrémmel még nem találkoztam mint amit meg mer csinálni most már az Ubisoft. Én szeretném élvezettel kitolni az AC-t, tehát simán megveszem akkor inkább a gtx980-ast vagy nem tudom, kivárom míg lesz vas alá, ami fullhd maxgrafikán 50-60 fps-t nekem produkál legalább közép élsimításon, mert vesztemre nagyon szeretem az AC sorozatot, legalábbis a 3-ik rész óta... (az első kettő annyira még nem volt favorit, de a 3 és 4 már nálam toplistás)
Vagy most mit csináljak, rakjam össze a CF-et és várjak hátha lesz driver és patch...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- VGA kibeszélő offtopik
- SörcsaPH!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- RTX 4060TI (Garanciás)
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest