Új hozzászólás Aktív témák

• ripla

addikt

(#41217) Raggie

"Driverek frissek?"
    Naprakészek

"Valami van húzva?(CPU/RAM/GPU)"
    A proci van csak húzva 200 mhz-et, itt még stabil, illetve az előző kártyával így ment 4 évig, szóval biztos nem a proci a hunyó.

"V-Sync be van kapcsolva? Ha igen, akkor kikapcsolva is ilyen?"
    Be- és kikapcsolt állapotban is ez van, nincs változás.

(#41218) HSM

"Rendszermemória nincs fogyóban?"
    Nem hiszem, 8 gb Corsair Vengeance, szép piros tokban, jelenleg mindenre elég kell hogy legyen.

(#41219) Habugi
    MSI Afterburnerrel visszavettem a gyári 977 mhz-ról 900-ra, így kevesebb ampert eszik, lekopogom de egyelőre stabilnak tűnik.

Ma viszont elkezdtem kísérletezni azzal, hogy átraktam a másik PCI-E slotba, meg régebbi drivereket pakoltam fel neki.
    Na, hát ennek az lett a vége, hogy a Win10 is elkezdett összeomlani, úgyhogy nyomtam neki egy alapverzió visszaállítást, újra elkezdtem feltelepíteni mindent, ráment az egész napom, és most ott vagyok, hogy nem történt változás, ez a döcögő játékmenet ugyanúgy megvan, most a Mass Effect Andromeda-t néztem meg, ott is ugyanez van.
    Mivel egy olyan problémának tűnik, ami tök ugyanúgy jön elő minden egyes játékban, én megmondom őszintén, az alaplapra tippelek. Asrock, Z77 Pro, 4 éves, szerintem nem bírja időben áttolni az adatot, kevés ennek a kártyának. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés