Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz Tomdriver #37107 üzenetére

+130mV amit az első egy-két teszt alkalmával Trixx-el adtam neki de mivel a korai Crimsonokkal összeakasztotta a bajszát így áttértem az AB hackre, nálam jó.

Valleyban egyébként már hibázott ezzel a fesszel 1250en, vissza kellett vegyem 1240re.

Nem használom egyébként ilyen magasságokban, a legerősebb AB-s játék OC profilom 1200/1700, ide még elég a +100mV, kvázi nem kell hax és hűthető is marad egy 2-3órás Witcher 3 alkalmával is, 73-74fokon megáll a GPU (egyéb játékokhoz 1130, alapfesszel).
    A házam elég jól szellőzik de +100mV fölött eldurvul a helyzet, a kártyát sem akarom gyötörni. :N

Pár hónapja rápróbáltam az 1300ra, kevés sikerrel, teljesen mindegy volt hogy +150-200mV, cirka egy perces hibátlan működés után elkezdett szemetelni, kis fekete négyzetek formájában..

Nem jöttem rá hogy a GPU fogy-e el 1240-1250 fölött, esetleg az ilyen fesz magasságokban tapasztalható horribilis vdrop-e a felelős a szemetelésért. Egy ideig filóztam rajta hogy Ghoula útmutatásai alapján kicsit megdolgozom a BIOS-át hogy csökkentsem a vdrop mértékét de végül hagytam a fenébe, nem láttam értelmét pár alkalomnyi/órányi bench kedvéért, játékra meg ugye nettó semmi értelme, ahogy írtam is +100mV fölött elkezd durvulni a helyzet, szóval max akkor lenne értelme ha vizet építenék rá, az viszont tapasztalat/gyakorlat és érdeklődés hiányában nem fog megtörténni.. :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés