- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
Tomdriver #37107 üzenetére
+130mV amit az első egy-két teszt alkalmával Trixx-el adtam neki de mivel a korai Crimsonokkal összeakasztotta a bajszát így áttértem az AB hackre, nálam jó.
Valleyban egyébként már hibázott ezzel a fesszel 1250en, vissza kellett vegyem 1240re.
Nem használom egyébként ilyen magasságokban, a legerősebb AB-s játék OC profilom 1200/1700, ide még elég a +100mV, kvázi nem kell hax és hűthető is marad egy 2-3órás Witcher 3 alkalmával is, 73-74fokon megáll a GPU (egyéb játékokhoz 1130, alapfesszel).
A házam elég jól szellőzik de +100mV fölött eldurvul a helyzet, a kártyát sem akarom gyötörni.Pár hónapja rápróbáltam az 1300ra, kevés sikerrel, teljesen mindegy volt hogy +150-200mV, cirka egy perces hibátlan működés után elkezdett szemetelni, kis fekete négyzetek formájában..
Nem jöttem rá hogy a GPU fogy-e el 1240-1250 fölött, esetleg az ilyen fesz magasságokban tapasztalható horribilis vdrop-e a felelős a szemetelésért. Egy ideig filóztam rajta hogy Ghoula útmutatásai alapján kicsit megdolgozom a BIOS-át hogy csökkentsem a vdrop mértékét de végül hagytam a fenébe, nem láttam értelmét pár alkalomnyi/órányi bench kedvéért, játékra meg ugye nettó semmi értelme, ahogy írtam is +100mV fölött elkezd durvulni a helyzet, szóval max akkor lenne értelme ha vizet építenék rá, az viszont tapasztalat/gyakorlat és érdeklődés hiányában nem fog megtörténni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest