- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
válasz
ridiculous #47324 üzenetére
Ha már erről van szó, mennyiért lehet eladni egy MSI RX480 8GB GAMING X-et gari nélkül?
-
macy
addikt
-
macy
addikt
válasz
Aprósólyom #46427 üzenetére
Most jött be az rsr a driverbe, nem tudom ez nálatok mennyire befolyásolja a dolgot.
-
macy
addikt
válasz
--HARDCORE-- #46017 üzenetére
Köszönjük Emese.
-
macy
addikt
válasz
Dark KillerX #45495 üzenetére
Nálatok nem dob az alaplap d3-as hibakódot? Feltettem a 2.6.1-et valamelyik nap, azóta ez van. Bár nem vettem észre semmi gondot.
-
-
macy
addikt
válasz
tesz-vesz123 #42670 üzenetére
Én csakazértis vettem egy 5700xt-t az rx480 meg megy a levesbe
-
macy
addikt
Azt nem tudom, nekem sose volt fent a teljes driver csomag mellett az MSI AB. Csak most raktam fel az új driver mellé, mert az Adrenalin soft nálam nem működött rendesen, fagyogatott némelyik játék, akadozott, stb. Így hogy csak a csupasz driver van fent eszközkezelőből, nincs anomália. De nekem csak egy RX480-as van a gépben, nem 580-as.
-
macy
addikt
Szerencsések vagytok, az én RX480-asom 1330-nál 1160mV-on elhasal.
-
macy
addikt
Most raktam fel a 18.8.1-es drivert. Mi ez a f@szság, hogy levitték 1750-re a ram frekit? RX480-am van, eddig 2000MHz volt.
-
macy
addikt
válasz
Don.Corleone #24491 üzenetére
Win8.1-re nincs adrenaline?
-
macy
addikt
Uraim, létezhet, hogy a HDCP védelem miatt nem tudok VSR-t használni a 17.4-es driverekkel?
-
macy
addikt
Csak nekem van problémám a 17.4-esdriverekkel? Kipróbáltam mind a 3-at, egyiknél sem működik a vsr. Már arra kezdek gyanakodni, valami összefüggés lehet, hogy pár napja frissítettem a biost a vga-n. Asztalon megy a fullhd, játékokban csak 1360x768-ig lehet feltolni a felbontást. 17.3.3 meg működik tökéletesen.
-
macy
addikt
Marhára nem értem most mi van. 17.4.2-vel és most a 17.4.3-mal sincs VSR. Hiába kapcsolom be nem működik, nem tudom feltolni a felbontást full HD-be az 1360x768-as tv-n. 17.3.3-ig tökéletesen működött.
-
macy
addikt
válasz
MaxxDamage #19458 üzenetére
A tücsöknek igen
-
macy
addikt
válasz
MasterMark #19405 üzenetére
Úgy tűnik a gépem önálló életet él. Most hogy hazaértem bekapcsoltam, a felbontás FullHD-ről átállítva 1360x768-ba /ez a tv natív felbontása/, és most ha megnézem már 2.0-át ír a PCIe-re, meg HWInfo-ban is ott virít az 5GT/s. Egy újabb x-akta.
-
macy
addikt
válasz
MasterMark #19405 üzenetére
Nincs ilyen beállítás. Csak VGA: PCIE - PCI van, meg IOMMU: enabled - disabled.
-
macy
addikt
válasz
MasterMark #19401 üzenetére
PCI expressre ha erre gondolsz. Azért nem értem, mert 7850-essel ment rendesen.
-
macy
addikt
Nincs valakinek ötlete GPU-Z miért ír 1.1-es PCIe csatit meg a HWInfo csak 2.5GT/s adatátvitelt terhelés közben is?
-
macy
addikt
Ráadásul a GPU-Z azt írja BUS Interface-re, hogy PCIe x16 3.0 @ x16 1.1.
-
macy
addikt
válasz
MasterMark #19242 üzenetére
Akkor viszont nem értem.
-
macy
addikt
válasz
MasterMark #19240 üzenetére
Ehh, köszi. Fostaliga Asrock
-
macy
addikt
válasz
MasterMark #19238 üzenetére
Ez játék utáni kép, Wildlands-et nyomtam 1 órán keresztül de nem ment fel.
-
macy
addikt
De jó itt egyeseknek, nálam a 480-as pl. Barvechosban beesik akár 30 alá is very high-on. Asszem csak a textúrák vannak ultrán meg az árnyék médiumon.
-
macy
addikt
válasz
bozont #12931 üzenetére
Nálam VSR-rel van full HD, Division ultrán, semmit nem piszkálva simán beesik 30fps-re is, ha olyan környéken járok. De van ahol meg 80fps. Tudom, hogy fel kéne cibálnom az FX-et 4.5-re legalább, de nincs még normális hűtőm. Most 4.2-n megy és igazából nem tudom, hogy a proci kevés neki vagy egyszerűen ilyen a VGA.
BReal: értem én csak nincs kedvem
Élsimi amúgy sincs bekapcsolva. A 200%-os felbontást kéne még rátolni és akkor diavetítés. Egy kis nosztalgia gyerekkoromból
-
macy
addikt
MSI RX 480 8GB tulajoktól kérem, nálatok a VRM hőfok rendben van? Nálam simán felmegy 90°-ra Division alatt.
-
macy
addikt
válasz
gyuribácsi88 #11732 üzenetére
Configure sensors és fent az osd/rtss/ fül.
-
macy
addikt
Jó ez a ReLive videófelvevő. Csak kár, hogy Division alatt nem megy
-
macy
addikt
Nálam sem megy fel a decemberi driver. ReLive-ot felrakta, driver októberi, WattMan tök üres.
-
macy
addikt
válasz
Destroyer91 #11172 üzenetére
Próbáltad esetleg megpöckölni a ventit mikor áll?
-
macy
addikt
válasz
Sgt. Chris #9563 üzenetére
Milyen tápod van? A 7850-es nem eszik annyit mint a 470.
-
macy
addikt
válasz
Sgt. Chris #9320 üzenetére
Én azt mondom, ha szimulátorozol ne radeont vegyél. Főleg ne DCS-hez. Igaz nekem AMD procim van, pár hete vettem egy MSI RX480 8GB Gaming X-et, de a DCS az katasztrófa. Ha jobbra nézek 170fps, ha balra akkor 30. Batumi fölött kb. 20.
-
macy
addikt
Most egy kis Elite Dangerous után azt írja ez a hülye GPU-Z, hogy a max hőmérséklet 209°C volt. WTF?
-
-
macy
addikt
válasz
redingitell #8296 üzenetére
Eszik rendesen nálam is. 2 óra Star Citizen:
-
macy
addikt
Csinált már olyat valakinél a kártya, hogy játék indításkor nem tér észhez? 600mHz körül megy a GPU és pillanatok alatt felmelegszik 89°-ra, mert nem kapcsol be a venti. Már kétszer eljátszotta ezt, tegnap például F1 2016-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia