Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
-
Coolmat
őstag
válasz F e Z o #38753 üzenetére
Szia!
Ugyanilyen kártyám van, és gondolkoztam már én is ezen a megoldáson, mert néha látok bugos textúrákat pár játékban (pl. újabban Far Cry 4-ben). Honnan szerezted be a sünit? Esetleg maradt neked amitől megválnál? (Ha igen megbeszélhetjük privátban).
Nekem 80 fokig is felmegy FC4 alatt a GPU, fánkkal sütve majdnem elérte a 100 fokot, aztán levette magától a boostot, és visszament 90 körülre. Kivettem kicsit kitakarítani, és eszembe jutott hogy újrapasztázzam, de sajnos matrica van az egyik csavaron Félek mi lesz így nyáron...
-
nagyúr
válasz F e Z o #38798 üzenetére
No ez így NETTÓ HÜLYESÉG! amit írsz!
milyen 7970.hez hasonlítod? ez attól függ!
Ha egy 1000.MHz en játó 7970 hez hasonlítod akkor kb rendben van, hogy a kistesónak 1100.on kell járni, de ha egy REFERENCIA 7970.hez, ami csak 925/1375.ön jár akkor már elég a 1000.MHz is a kistesónak hogy egálba legyenek!
Pontosan fogalmazva inkább úgy mondjuk hogy +60-80MHz kell a 7950.nek hogy egálba legyen a nagytesóval! a RAM -okat meg célszerű azonos órajelen hajtani tehát ha bírják a 1500.at akkor annyin!
-
Pancsermeste
őstag
válasz F e Z o #38909 üzenetére
Én is akartam egy új tápot venni, ám a gyakorlatban 300W-nál nem nagyon megy feljebb a teljes gép fogyasztása, így letettem róla. A legtöbb, amit láttam, egy pillanatra bevillant a 340W-ba. Általában 260-300W között ingadozik játékok alatt.
Igaz, a proci most csak 4,4GHz-en jár, és az új játékok alatt is csak 50-60%-os a proci kihasználtság.
Azért egy Prime + Furmark tesztet nem mernék kipróbálni rajta.-= Pancsermeste® =-
-
Skimaster
senior tag
-
Ferike1980
újonc
válasz F e Z o #39110 üzenetére
Holnap elviszem a videókártyát kipróbálni corsair 600w-os tápba.
De ma már a másik videókártyánál is olyat csinált,hogy fekete kép,és semmire sem reagált a gép.
Resettel se jött be a windows,hanem előtte kikelett kapcsolnom a tápot.
2X4 giga ramom van.
Próbáltam külön őket másik foglalatba a jelenség ugyanaz volt.
Ram kizárva. -
-
snecy20
nagyúr
válasz F e Z o #39341 üzenetére
Gondolom azért a DX12 elterjedéséig elleszünk még vele...
Igazából mostanra, tehát 2015 első harmadára éreztem úgy, hogy a jelenlegi gépösszeállításom nagyon elfogyott, bár a 7950 azért jó pár játék esetén kihúzott a bajból. Igaz, ahol egy FX6300 a proci, ott már évekkel ezelőtt sem lehetett olyan sokat várni teljesítmény terén.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest