Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz aAron_ #39060 üzenetére
Ugyan ez van nekem is, nálam csak 8+8 pinnel indult el. Egyébként a tápon nekem is 1db 6+2-es és 1db 6-os csati van, így a második 6->8 átalakítóval megy.
A kapcsoló meg ennél elvileg nem a biost váltogatja, hanem a vga kimeneteit. Ezt olvastam valahol róla, illetve hiába kapcsolgatom, nálam semmi nem változott bios szinten, illetve a kapcsolóhoz sincsen semmi írva, mint a bios kapcsolósoknál szokás.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
HSM
félisten
válasz aAron_ #39073 üzenetére
Ott van a kártya oldalán, meg elvileg a kapcsolón is, melyik melyik. [link]
Ami gond lehet vele, hogy az egyik memóriacsip nincs hűtve rajta, ami komolyabb igénybevétel, vagy memória OC mellett elmelegedhet, és képhibákat okozhat. "Artifact" néven hivatkozik rá a topik (és a 280X-es is). [link]
Itt látni, melyik csipre nem került borda: [link]A kártya hátuljának (és ezáltal a memóriacsip közvetett) hűtésével, vagy ezen csipre borda ragasztásával lehet orvosolni/megelőzni a hibát.
-
snecy20
nagyúr
válasz aAron_ #39501 üzenetére
Hát váljék egészségére a bányászás. Amúgy megvan a ludas, valóban valami kártevőt szoptam be, amit leirtva minden oké már.
Speed(R)
Amúgy akad még cifraság. Iszonyúan kedvelem a baidu nevezetű browsert, mert annak ellenére gyors és memóriakímélő nagyon hogy az általam nem annyira kedvelt chrome-os motorra épül, mégis valamiért a komplett rendszert felfűti időnként, több fokkal melegebb alatta a cpu is meg a vga is. Olyan túl sokat nem számít, mert az idle hőmérsékletek rendben vannak, csak furcsa az ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
norbert1998
nagyúr
válasz aAron_ #39625 üzenetére
Kicsit baráti ár volt
Igaz,a hátulján volt durva luk extra méretű vízhűtés elhelyezésére, meg a belseje tele pakolva hangszigetelő anyaggal, más módosítás nem volt.kaptam számlát(eredeti ár 24k+posta), minden tartozékot, eredetéi zsákot, dobozt, mindent.
Igaz, ez kettes usb-s[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
válasz aAron_ #39776 üzenetére
El nem adom egyelőre, sikerült meg csinálni, valahogy v kevés volt a paszta v nem ért hozzá rendesen a hűtés a chiphez. Pedig párszor szét szedtem meg oda figyeltem, de most még alaposabban jártam el. Most már oc-val is csak 75 fok.
Egyébként jó házam van, meg teli is pakoltam direkt ventivel .
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
gaborbol
őstag
válasz aAron_ #39875 üzenetére
Bingo!
Tegnap este kicsit meg ment a witcher 3, gep szepen kikapcsolt rendesen ahogy szokott. Ma reggel bekapcsoltam, egybol azzal fogadott, hogy a bios beszart es a dual biosbol allitja vissza a gyari erteket.
Aztan amikor a windows toltodott akkor az is elfosta magat, se megjavitani nem tudja, se a rendszer visszallitas nem segit. Mentes van, de mivel eleg oreg mar igy most szepen ujrahuzom az egesszet. -
Totalse
csendes tag
-
jegenye77
addikt
válasz aAron_ #39911 üzenetére
Hoppá! Bocsánat!
Természetesen 7950,7970-re gondoltam.
És érdemes 70-est venni 50 helyett? Csak mert olvastam, hogy simán hozza kis tuningal a nagyobb teljesítményét.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kutya topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Elektromos cigaretta 🔞
- Playstation 5 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest