Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Egyszer kell jó tápot venni.

-
Pancsermeste
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Erősen határeset..
Az én konfigom játékok alatt 300-400W-ot fogyaszt konnektorból. (proci 4,7GHz-en) Egyelőre bírja a Corsair 450W. -
FaTHI
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az én konfigommal 7970 BE LE-vel proci 4Ghz-en ,Bf4-alatt max.360watt-ot mértem monitorral együtt,ami 20W-kb.
-
Skimaster
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Alább a konfigom,most jött az új VGA,én is ezt kérdeztem egy hete,azt mondták itt, jobb ha veszek egy erősebbet(tt hamburg)ma jön az új táp,de kipróbáltam ezzel is.....viszi.Lehet hosszútávon nem a legegészségesebb,de megy vele terhelés alatt is!Szerintem jó kis táp ez a GIGA.....nem is tudom miért árulom ilyen olcsón???

-
Petyyyyy
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Módosítanám a kijelentésem: Nem.
A procid meg a kártya teljes terhelés alatt beszippanthat akár 380W-ot is, plusz ott van még a sallang. Ott viszont már a 80% is kevés lenne. Én nem bíznám erre a tápra a szolgálatot.
-
mycso
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
De most komolyan...itt senkinek nem megy a szövegértés??
Leírtam pár hete, hogy nekem is vx450 van, ami jó táp és elég is nagyjából, de engem nyugtalanít, hogy határon jár, ezért szeretnék nagyobbat. Tehát azért szeretnék nagyobbat, hogy bőven túl legyen méretezve.
Majd leírtam most, hogy mi volt a szitu és azt is, hogy ezt bírta is a vx450, majd ugye írtam a fánkos jóságra (talán 2x is említem, hogy világos legyen), hogy ez egy extrém példa.
És úgy gondolom, hogy ez a jel "~" a 100% előtt nem azt jelenti, hogy egyenlő vele, hanem közel-megközelítőleg annyi.Erre jön nekem mindenki, mindenféle okossággal.
Jah, és a fánk vs padlógázos példádat kissé sarkítva nyugodtan átültethetjük a mondandód első felére:
mert bár elforog az autóm 5000-ig is (sőt még valamivel felé is), nem szoktam addig forgatni (tartósan biztosan nem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Autós topik
- Robotporszívók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő