Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skimaster
senior tag
Üdv!
Jelenlegi konfigom alább látható,kérdésem az lenne,hogy 7970(Sapphire vapor x Ghz edition) lesz a 7870 helyett és ezt elbírná-e a jelenlegi tápom?Köszi![ Szerkesztve ]
-
Skimaster
senior tag
válasz norbert1998 #39001 üzenetére
Eddig teljesen alapon használtam,továbbra sem tervezek tuningot,ugyan most rémisztgetnek,hogy ez a proci nem fogja kihajtani ezt a kártyát,ezért majd kicsit húznom kell....
-
Skimaster
senior tag
válasz norbert1998 #39003 üzenetére
A második részt elmagyaráznád hétköznapi nyelven...sütni fog?az mit takar?rossz elosztás?mi lehet a következmény?
-
Skimaster
senior tag
válasz norbert1998 #39005 üzenetére
Mekkora és milyen tápot javasolsz?
-
Skimaster
senior tag
válasz norbert1998 #39007 üzenetére
Köszi a segítséget.....
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
válasz norbert1998 #39055 üzenetére
Szerintem a Giga van olyan jó,hogy van benne védelem.....vagy tévedek?
-
Skimaster
senior tag
válasz norbert1998 #39057 üzenetére
Nem kísérletezek,keddig kibírom....addigra jön valami....
-
Skimaster
senior tag
A kisördög nem hagyott és kipróbáltam játék közben is...Dead Space3....nem volt gond,very high beállítás mellett...a kártya rendesen süvít....max. értékek ezek voltak hwinfo szerint: gpu hőfok 73, 3200 RPM, gpu vram hőfok 81 és 75,gpu vddc:1,256 volt.
Milyen értékek ezek?
Érdekes,hogy a táp nem dumált vissza.....talán azért mert a peak powe 550W? -
Skimaster
senior tag
válasz norbert1998 #39129 üzenetére
Ez dead space 3 full grafikán.....nem szőrös fánk,azon gondolom több lenne......
-
-
Skimaster
senior tag
válasz Mr.Csizmás #39137 üzenetére
Alább a konfigom,most jött az új VGA,én is ezt kérdeztem egy hete,azt mondták itt, jobb ha veszek egy erősebbet(tt hamburg)ma jön az új táp,de kipróbáltam ezzel is.....viszi.Lehet hosszútávon nem a legegészségesebb,de megy vele terhelés alatt is!Szerintem jó kis táp ez a GIGA.....nem is tudom miért árulom ilyen olcsón???
-
Skimaster
senior tag
Nekem pedig kiderült mitől volt túl meleg a gpu játék közben.... Sajnos a saját tervezésű modding házam gyenge hűtés volt a felelős... Vagyis a plexi tető, túl kevés hely ennek a vganak már nem elég...először ujrapasztázás volt,az nem segített, és mikor levettem a tetejét, akkor beállta jó értékre minden...házcsere lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Skimaster
senior tag
Alul a konfigom, most raktam össze és a vga nem indul....előtte a giga 990 FXA UD3 -ment simán.... Betölti a win 7-et és blue screennel hardver hibát ír...ötlet valakinek? Új a lap...
-
Skimaster
senior tag
Sajnos a kártyámnak nem megy a ventije, a kártya dolgozik, de a ventik állnak.... Valakinek tapasztalat? Elvileg még garis,itt vettem a fórumon.... Szokott ez gond lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nők, nőügyek (18+)
- 3D nyomtatás
- Kerékpársportok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs