Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
andro93
aktív tag
Megvolt, de nem változott semmi. Azt nem értem, hogy 1150 környékén elkezd szemetelni, és akármennyi feszt adok rá, semmi nem történik. Hw info nem írja, hogy változna a fesz, az Afterburner viszont igen.
Viszont ha drasztikusan csökkentem a feszt, akkor Heaven alatt összeomlik, és újraindul a driver, tehát mégis érzékeli a fesz.változást. Talán be van valahol állítva egy felső érték neki, vagy nem tudom.
Ez a bios van rajta, amit múltkor linkeltek itt fórumon.
Ha bárkinek van valami ötlete/tippje, ne legyen rest megosztani.
-
andro93
aktív tag
Egyéb ötlet mi lehet a gond? A bios az, amit az előbb linkeltem. Lehet, hogy sikerült egy kevésbé húzható példányt kifognom.
Előbb próbáltam Tomb Raider Benchmarkot. 1150 mhz fele elkezdett hibázni a kártya, de mikor visszavettem az órajelet (reseteltem mindent), továbbra is hibázott. Jó lenne tudni ez mitől lehet. -
HSM
félisten
1150/1600 alapfeszen tuningolva, jóóó, az mi?

A 280X Toxic alapórajele gyárilag 1150/1600Mhz, csak halkan megsúgom. Sőt, méghalkabban megsúgom, 7970-ből is van gyorsabb, a 7970 Toxic 1200/1600MHz gyárilag, sőt, 6GB rammal. [link]
Azt mondjuk nem szórták olcsóért, mint a villámok BE verzióját...
Igaz, azokon a hűtés is rendesen megoldott. -
HSM
félisten
A hűtetlen ramcsip miatti képhibákkal szívtak a Lightninggel rengetegen. Annak semmi köze a Power Limithez.
Azt amúgy elmagyarázhatnád, hogy ver oda bármelyik 280X-nek, amikor ugyanaz a GPU.... Megnézem, hol versz le vele egy jobb 280X Toxic-ot pl....
Nálam 1225/1750Mhz-et tudott hibátlanul. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Igaz, azokon a hűtés is rendesen megoldott.
Max "valós" 1,25V környékét. Én nem tudom, ha dobálja az órajelét lefelé használat közben, akkor hiába húzod, szóval azt érdemes lehet megoldani.
Ott annyit írsz be, amennyit akarsz.