Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recipro
tag
válasz
Coolmat #41582 üzenetére
mi beszéltünk már privátba, egyébként én kioszottam őket azért keményen csak a másik fél is eléggé akaratok felhozott téged is egyébként hogy volt egy másik emberke aki ugyan igy kapott egy 280x et mondom tudom beszéltem vele is... biztos ő is megvan elégedve a 2,5 hónap várakozási idővel.. kamillázott és dadogott.
-
Recipro
tag
válasz
Coolmat #41244 üzenetére
azt tudom hogy kötelesek annyiba számolni amennyiért te vetted
nekem a bajom az volt vele hogy sokszor grafika hibákat produkált meguntam és beküldtem de előtte Overkill
feszt mindent fullra toltam gta 5 közbe utána szörős fánkal kemény hibákat csinált de 90 foknál így is megállt nem lehet kinyirni nagyon bírja felvettem videóra a hibát és ki írtam egy cd-re
most van vent lassan 3 hete.
én egy RX480 at kérek ha tényleg lehet
ha nem akkor egy GTX 970 megelégszem.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Coolmat #38791 üzenetére
moddold a bios-t úgy, hogy a boost és alap órajelet ugyanannyira állítod, és belősz egy feszt is. én is így csináltam, mert nekem is 1.250 volt volt. csak nekem nem a textúra hibázott, hanem az órajel droppolt. én elég merész voltam, 1.07V-re vettem vissza, 1030-40 MHz-ig stabil GPU-, és 1530-40-ig VRAM szinten. a házam ugyanaz, és hűsebb lett a kisebb fesszel
-
válasz
Coolmat #38788 üzenetére
Milyen házban van? Mennyire jól szellőzik? Oldallap fent van játék közben?
Az egy szottyadt RAMsüni nem fog segíteni a GPU hőmérsékletet lejjebb tornászni, ott valami más baj lesz. Lehet egy kis alulfeszelés már sokat segítene! Gyárilag egész sokat kapnak ezek, ami felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest