Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
válasz hitman, #10082 üzenetére
Ezt kihagytad ez a kettő közt van,mert olyan 950 MHz editiont nem fogsz találni. Én csak ipo-non láttam 107 K-ért ami drága. Szerintem én ma fogok rendelni egy 7950 Vapor-X-t .
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz hitman, #10086 üzenetére
Kicsit más oldalról megközelítve a PhysX témát: én is jónak találtam, mert ahol támogatott ott nyilvánvaló - pozitív - vizuális különbség van az NV javára. Ennek ellenére két gond van vele: a legfontosabb, hogy kevés játék támogatja, mert ami meg nem ott ugye mind1, hogy a VGA tudja-e van nem. Itt látható az összes PhysX játék, melyek közül egy kezemen meg tudom számolni melyek azok, amik jó is, és nem egy bughalmaz (ha másért nem, hát a súlyos optimalizálatlanság okán). A másik ok, hogy van játék ahol a PhysX bekapcsolás lényegesen csökkenti az FPS-t és nem is biztos, hogy van annyi amiből nem számít.
Ez az én véleményem, és ahogy már megfogalmazták neked: a mérlegelés és a döntés rád marad. -
SVLaller
senior tag
válasz hitman, #10086 üzenetére
Nekem is az első Ati kártyám és nagyon elégedett vagyok vele. Physx-et meg ugyanúgy fel lehet telepíteni, a proci fogja számolni. Fent van nekem is az NFS Shift (eddig játszottam vele 5 percet) ami kérte, feltelepítettem és ugyanúgy ment a progi mint Nvidia kártyával.
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
szasanyi
félisten
válasz hitman, #10840 üzenetére
hohó! Csak nem NV fanként csatlakoztál Te is? Üdv a klubban! Szerintem ez a Saphhire jobb, de ez szubjektív a jó tapasztalat alapján. Konkrétan melyik kártyákat nézted?
-
szasanyi
félisten
válasz hitman, #10850 üzenetére
Elvileg mind2 jó választás lehet. 100% biztosra sajna egyik gyártó-, és egyik kártya esetében sem lehet biztos az ember, de az utóbbi 1-2 évben a Gigabyte nem remekelt így nekem kicsit előítéletem van ezért választottam a másik gyártót - noha ellene szól a 2 év gari. Itt még fontos honnan, milyen garanciális háttérrel tudod beszerezni.
Elvileg lényeges különbség nem nagyon lehet, így az is fontos szempont melyik mennyi lenne? Leginkább ez a két fő tényező (garancia és ár) amit mérlegelned kell, és ez alapján döntened. Neked. -
leonel
aktív tag
válasz hitman, #10923 üzenetére
Ha Asus és 7950 akkor arra figyelj, hogy V2 legyen a cikkszáma végén. Amit linkeltél az nem az.
Vrm javított kivitel.+ ki tudja még mi, de az első szériás dcII-el azért több baj volt mint azt az Asustól megszoktuk.(#10924) szasanyi :megelőztél.
[ Szerkesztve ]
www.wrcauto.hu - autóalkatrészek legolcsóbban
-
SVLaller
senior tag
válasz hitman, #10985 üzenetére
ha hdmi-n van összekötve a monitorral akkor alapból 7%-al cskkenti a kép méretét nem tudni miért. de a CCC-ben be tudod állítani. Amúgy a 12.9 beta driver nem nagyon vált be, visszaraktam a 12.8-at. másnál is vacakol?
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
senior tag
válasz hitman, #10992 üzenetére
Meghúzod a HD7950 et jó 60% jobb mint a GTX570 es..... az a pontszám meg szar
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
hitman,
őstag
válasz hitman, #11001 üzenetére
Nem bírok belenyugodni hogy 900-950 között valahol vége a karinak...
Lehet driver probléma? Vagy a tuning program nem megfelelő?
Ha nem változik semmi akkor fesz emeléshez kénye nyúlnom...
Terhelve 50 fok volt a legmagasabb érték zárt házban!
[ Szerkesztve ]
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
senior tag
válasz hitman, #11110 üzenetére
Elég hát, az nem gond de azért OC hatnád azt is
[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
szasanyi
félisten
válasz hitman, #11110 üzenetére
[link] - ezt kerested?
Azt, hogy ki mit ír le, nem kell mindig készpénznek venni mert megőrülsz! Pici feszemeléssel tuti megy 1Ghz-en, mondjuk én nem látom jelenleg értelmét. Persze az e-peniszhez fontosak a DMarkok. Valszeg elég a CPU-d 1080p-ben, de monitorozd a GPU kihasználtságot (mondjuk GPU-Z vagy hasonló propgival), és ha 99% az érték akkor biztosan az. -
nagyúr
-
kockaharcos
senior tag
válasz hitman, #18115 üzenetére
Én most a Sapphire 7950 OC-t, 1225mV_on(droppolva: 1150)-en használom 1200/1500-on.
szasanyi: Végre feltelepítettem a Far Cry 3-at, és volt is időm vele játszani, kb 1 órát toltam ezen az órajelen, a brutális fűtésen kívül más baj nem volt.
70-71 fokig megy fel BF3 multi alatt, 99%-os kihasználtság mellett, A Far Cry3-ban, 77 fokig melegedett de az átlag 74-75 fok volt.
[ Szerkesztve ]
-
Foxmulder89
senior tag
válasz hitman, #18342 üzenetére
A legfrissebbet. 13.2 beta 6 jelenleg.
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest