Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki! Érdeklődni szeretnék, hogy véleményetek szerint 7950-ből melyik gyártó kártyáját lenne érdemes megvenni ami minőségben, hőfokra, hűtésre, zajra és tuning potenciálban is jónak mondható, mert úgy néz ki, hogy sikerül váltanom 7870-ről, illetve gondolom olyanra kellene törekedni ami nem boostos!? Előre is köszönöm!
-
BlessedElroy
senior tag
az csak a boostolási clockot állítja.
úgy néz ki, hogy gyári hibás. beleraktam másik gépbe is, de ott sincs semmi-vagyis a ventik mennik, de a másik gép sem látja a kártyárt egyáltalán.
Holnap megy vissza, már hívtam a céget ahonnan rendeltem. Péntekre, max szombatra itt a cseredarab.
Köszönöm mindenkinek a segítséget! -
haddent
addikt
-
ÁdiBá
veterán
-
pcsabat
őstag
hagyjátok a boost bios-t a csudába. Minek kínlódni vele ha van gyári korrekt bios, korrekt feszekkel? Viszont nálad kicsit kevés az a 900 Mhz 1.094-el még akkor is ha 1.050-re droppol. Sajnos az egy olyan példány. Nálam 1020-1030 mhz körül kezdi megadni magát ilyen feszen (Far Cry 3, Crysis 3 alatt), de olvastam fórumokon, hogy van akinek 1050 mhz-ig is elmegy.
-
pcsabat
őstag
3 fajta van belőle (gondolom ezek a különböző rev. -ek). A gyártó oldalán meg 2 db új bios. Lehetséges, hogy neked pont olyan a kártyád amire egyik sem megy fel. Nekem sem megy fel a kártyára minden bios ami ott fenn van. Viszont akkor jársz a legjobban szerintem ha felteszel egy non boost-t és felhúzod alapfeszen a kártyát ameddig megy (1000-1050-t szoktak tudni általában). Gyorsabb is lesz, nem fog ugrálni az órajel és még a fesz is jóval alacsonyabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest