Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Idővándor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz
Gtaati #22482 üzenetére
Tényleg nem gond a Boost-os, hidd el!
Nekem a Sapphire 7950 Dual-X Flex OC BOOST-nál is ha pl. a CCC-ben felhúzom a magfrekit 1100-ra, és a powertune meg +20%, akkor 1100-on tartja végig és nem ingadozik játék alatt.
Persze csak kipróbálgattam pár DX11-es játékkal, néhány órát szórakoztam vele, mert alapon használom amúgy.
Nekem az a teljesítmény is elegendő. (Boost 925MHz) -
eszakas
őstag
válasz
Gtaati #22482 üzenetére
Hát azt nem értem miért hiba a boost legfeljebb nem kell tuningolni
. Nekem egy GA7970To van nem nagyon érdekel a tuning 1100/6000-en megy gyárilag 1.256V feszen. Igaz hogy alulfeszelni sem lehet de ezt biztos tudja. Előtte Giga 7950-es volt nem boostos azzal is nagyon meg voltam elégedve és lehetett rajta húzni is. Hűvös is volt meg halk is. Az ASUS hűtése nagyon jó megoldás de a kártyákkal ott is vannak gondok. Ha biztos helyről tudsz venni kártyát akkor ASUS a hűtés miatt, de garancia mindenképp legyen rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ASUS Dual GeForce RTX 4060 ingyenes szállítással, 2026 szeptemberig garanciás
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE RTX 3070 Aorus Master 8GB
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Sapphire RX 6600 XT 8GB - eladó!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest