Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
KAMELOT #38091 üzenetére
Nalátod... Fegyver nélkül mész háborúba, ha nincs jó felszerelésed. Ilyeneken is múlik, hogy te lövöd le, vagy ők téged. Bevallom neked, 45FPS-el ha a fejem tetejére állnék is többet halnék, mint amennyit ölnék, 60hz/fps nálam az abszolút minimum, azalatt rendesen célozni se lehet, nemhogy lelőni bárkit is, aki tud játszani...
Elég bőven toltam főleg BF3-ban orosz hardcore szerókon, nem viccelnek a srácok, ez tény, de jó felszereléssel, jó taktikával lehet nekik kellemetlen pillanatokat szerezni.
Szívesen játszanék veled egyet, de sajnos eladtam az asztali gépem anyagi okokból.Úgyhogy legfeljebb a profilom tudom megmutatni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest