- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz haddent #28110 üzenetére
Ebbe kár bele menni, nem feltétlenül az nvidia pénzelése miatt nem lesz megvalósítható.
Hanem PC-re kicsit több munkát igényelne a dolog. De minek fizessenek több pénz érte a fejlesztő csapat hogy PC teljes értékű legyen a *szél efekt, mikor konzolokon kell villantani most.
Nem beszélve arról hogy a konzolon több pénzt hoznak ezek a játékok.
ABU említette abban a cikkben hogy nem csak egy programról lesz szó. Ubisoft csak a kezdet.Én valahogy ezt úgy képzelem el. Megjelennek az új generációs játékok, rá pár hétre, hónapra jönnek majd PC-re. (Ahogy a GTA5 is, kb 4 hónappal később érkezik a PC változata állítólag)
Majd mikor kijátszották magukat a konzolosok az adott játékkal, hirtelen kiadnak PC-re egy látvány, textura, illetve fizikai javítócsomagot, és hoppá. Úgy néz ki a dolog mint a konzolon...
Én így képzelem el a jövőt.CrySis2 valakinek rémlik?
Na, szerintem ugyan ez lesz...Túl sok értelme nem lenne kihozni tavasszal egy bitang drága bitang gyors AMD Radeon kártyát ha játékok meg nem lesznek rá...
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
belinho
senior tag
Felesleges szidni az NV-t, az AMD is ezt csinálja, ott meg a compute shader-t erőltetik bele a játékba.
A fejlesztők sem nagyon erőltették, erre az AMD elkezdte tolni a pénzt a Gaming Evolved címekbe, így már bele kellett kerülnie.
Ott van pl a TFX vagy a DX11.1-11.2 alig van még ami kihasználná, jövőre jön a Maxwell amiről még alig tudni valamit, lehet az már támogatni fogja. -
TTomax
félisten
És akinek nem 79XX-e van azzal mi lesz?Mondjuk vett egy 6970-et vagy 6990et de nem szeretné még cserélni?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE Radeon R9 380 NITRO 4G GDDR5 256bit Videokártya
- Eladó XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6800 XT Core 2DB
- INGYENES SZÁLLÍTÁS! EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X 384bit
- Csere-Beszámítás! Zotac Trinity 4090 OC 24GB GDDR6X Videokártya
- NVidia Quadro 600-1GB DDR3 128bit PCI.E videokártya