Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Raidon
üzenetére
Még mindig a fogy. véd 6ósághoz.
Mondjuk nem ismeri fel a VGA-t?
Vagy fent van még valami más is (pl. AB), ami elviszi a vezérlést.
Én a helyedben azért megpróbálnék minden drivert (és a maradványaikat) lepucolni, a feltelepített "3rd party" szoftokkal együtt, aztán kizárólag az AMD driver feltelepíteni (CCC kicsomagol, kilép, driver eszközkezelőből telepít). innen kezdeni az egészet. Ezután próbáld a GPU-tweak-et, de tisztán, nem régi beállításokkal, a többit utána.and1ao: Nem tudom ?X írjam le, hogy ha nálad nincs bug, másnál még lehet. Az Adobe, steam, vagy egyéb szerver hibák szintén előfordulnak, ez az AMD meghajtók hibáit nem zárja ki. Sztem, ha a videó lejátszó programjaim léptetésnél hónapokon keresztül akadoznak, az bizony elég komoly bug, ahogy az is, amikor egy-egy driverrel grafikai hibák vannak. MoH-ban pl 1-1 csík kinőtt némelyik társam felyéből, és ment el a végtelenbe, néhol normálisan látni sem lehetett tőle.
J.Hetfield: Miféle szerencsejáték? Előbb-utóbb úgyis gond lesz vele, főleg, ha kijön egy újabb széria. Lapom topicjában minap röhögtek ki, hogy 660-nal nincsen semmi probléma. Mondtam, én is tudom.
bozont: Nem néphit, de ez már túl van tárgyalva. 660-ról lásd feljebb, nincs azzal semmi gond.
belinho: Idézlek: "Nem érted amit írtam, csak a magad igazát hajtod, ahogy mindig!"
Te suliból mindig ellógtad a matekot, nem?
Számold már ki, hogy Vsyncnél hány FPS a 3-4%, ha már nekem nem hiszed el! És RAM-tuning nélkül csak 58FPS minimumod van, cseszheted a GPU-tuningot. 
Szerintem elég ciki, hogy egyik mondatodban azt mondod, hogy semmit nem ér 3-4%, a másikban meg azt állítod, hogy pár FPS-t ha hozna, az OK lenne, és még másra fogod, hogy nem érti, mit mondasz.

EC-t nyilván már a jó driverrel tesztelted, amellyel, MINT ÍRTAM, már nálam is rendben ment. Gondolom, azt sem olvastad, hogy Thief-nél ugyanilyen probléma előfordult Mantle-lel.
Tényleg, lényegében még mindig egyetlen érdemi hsz-od nem volt senki problémájára.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Bruttó ár!
- GIGABYTE GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB Garanciával!
- Sapphire Radeon RX7700 XT DDR6 Pure Videókártya - 12 GB
- Sapphire RX 7900 XTX NITRO+ Vapor-X 24G - Garancia: 2026.03.16 ALZA
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy fent van még valami más is (pl. AB), ami elviszi a vezérlést.
Számold már ki, hogy Vsyncnél hány FPS a 3-4%, ha már nekem nem hiszed el! És RAM-tuning nélkül csak 58FPS minimumod van, cseszheted a GPU-tuningot.