- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
Raidon #51069 üzenetére
>Gondolkodj mar! A fuggetlen szerviz azt nyilatkozta hogy a forrasztashoz senki nem nyult vszleg rosszul lett beultetve....
Gondolkodtam.
12 évet lehúztam egy hőskorában több mint 9000 embert foglalkoztató elektronikai vállalatnál. Javítottam nyomtatókat, dslam panelokat, ISDN/ADLS/kábel modemeket, p*csköszörű féléktől a jobb féle set-top-box -okig, mobiltelefonokat, fénymásolókat, halradarokat, fék elektronikát, stb. Nekem próbálod megmagyarázni, hogy mit is látok tulajdonképpen...?Gondolkodj már - soha nem írtam hogy a forrasztás lett elcseszve. Végig azt írtam, hogy oldalba taszították azt a szerencsétlen alkatrészt. Ordít a képről, hogy nincs síkban/pozícióban, és az ütés hatására vitt magával mindent. A két kép külön-külön is ezt sejteti, nem hogy egyszerre, ahogy látni lehet. Aki dolgozott már ilyen helyen pár évet, nem fog neked mást mondani, mint amit közöltem veled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Bemutatkoztak a Corsair kábelezést rejtő, Frame 4500X szériás házai
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- Asus TUF RX 6800XT OC 16GB DOBOZOS
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest