- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Ezt örömmel hallom!
A fixed fesz az sajnos ilyen.
Ellenben jó hatással van a stabilitásra. Én meglepődtem rajta, milyen keveset dobott csak a fogyasztáson a Tahiti-LE esetén. A fixed fesz hátrányait többféle módon is tudod orvosolni. Pl. csak akkor apllikálod a beállításokat, mielőtt játszol. Azonkívül csinálhatsz egy profil játék utánra, én mindig belőttem a 850Mhz/0,95V-osat, amivel majdnem annyi volt csak a fogyi, mint fixálás nélkül.
Harmadik megoldás, elvileg lehet azóta már működik a dolog pl. a legújabb beta AfterBurnerben fixed voltage nélkül is, meg kell próbálni... 7950 topicban emlékeim szerint már volt, akinek ment a feszültségállítás boost karival fixálás nélkül is valahogyan, csak engem annyira nem foglalkoztatott, nem emlékszem már. -
Erzesre lottem be most meg csak: este fogok en is mazsolazni.
amugy 1.256V alapbol +20% csuszkaval, ezt olyan 1.180 korul lottem be 1150es orajelen
TRIXXszel ugye: pipalva h Force constant voltage (szart sem er, ugral a fesz igy is)
VRMek alapfeszen 1150es orajelnel 100-110 korul voltak, most siman 95alatt... Ezzel mar kiegyeztem.
ja es a GPUk: 84-87 fok helyett 78-82
igy a venti is lajtosabban porog, azaz a tapom lett a leghangosabb....
HSM OLLLALAAA.... megvan az esti olvasnivalom, elore is puszi a homlokodra! Ja es nehogy torold nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest