Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Ezt örömmel hallom!

A fixed fesz az sajnos ilyen.
Ellenben jó hatással van a stabilitásra. Én meglepődtem rajta, milyen keveset dobott csak a fogyasztáson a Tahiti-LE esetén. A fixed fesz hátrányait többféle módon is tudod orvosolni. Pl. csak akkor apllikálod a beállításokat, mielőtt játszol. Azonkívül csinálhatsz egy profil játék utánra, én mindig belőttem a 850Mhz/0,95V-osat, amivel majdnem annyi volt csak a fogyi, mint fixálás nélkül.
Harmadik megoldás, elvileg lehet azóta már működik a dolog pl. a legújabb beta AfterBurnerben fixed voltage nélkül is, meg kell próbálni... 7950 topicban emlékeim szerint már volt, akinek ment a feszültségállítás boost karival fixálás nélkül is valahogyan, csak engem annyira nem foglalkoztatott, nem emlékszem már. -
Erzesre lottem be most meg csak: este fogok en is mazsolazni.
amugy 1.256V alapbol +20% csuszkaval, ezt olyan 1.180 korul lottem be 1150es orajelen
TRIXXszel ugye: pipalva h Force constant voltage (szart sem er, ugral a fesz igy is)VRMek alapfeszen 1150es orajelnel 100-110 korul voltak, most siman 95alatt... Ezzel mar kiegyeztem.
ja es a GPUk: 84-87 fok helyett 78-82
igy a venti is lajtosabban porog, azaz a tapom lett a leghangosabb....HSM OLLLALAAA.... megvan az esti olvasnivalom, elore is puszi a homlokodra! Ja es nehogy torold nekem

Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Windows Insider Program
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- X140M1F4N károsultjai
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ellenben jó hatással van a stabilitásra. Én meglepődtem rajta, milyen keveset dobott csak a fogyasztáson a Tahiti-LE esetén. A fixed fesz hátrányait többféle módon is tudod orvosolni. Pl. csak akkor apllikálod a beállításokat, mielőtt játszol. Azonkívül csinálhatsz egy profil játék utánra, én mindig belőttem a 850Mhz/0,95V-osat, amivel majdnem annyi volt csak a fogyi, mint fixálás nélkül.
amugy 1.256V alapbol +20% csuszkaval, ezt olyan 1.180 korul lottem be 1150es orajelen 
Ki is mértem, mennyit számít az állítgatás.