Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zsohi
őstag
 - 

- 

tthomasso
tag
válasz

bazsi0322

üzenetére
						Ez azért túl általános viszonyítás, mert bizonyos sorozatokat és bizonyos gyártási időszakot érint. Alapvetően a Sapphire nem gyárt igénytelen és mindig problémás termékeket, minden gyártó beleszaladhat hasonló problémákba a számítástechnikai perifériák gyártása során. Aki hosszú ideje van az informatika világában, az rengeteg példát tudna sorolni minden gyártónál. Pl. a 7870XT, ami Nekem is van, nem problémás és nagyon jól sikerült termék. A problémákat amúgy is egy külső gyártó hibás kondenzátorai okozzák, de szerintem a Sapphire korrekt módon áll a dologhoz, ha elolvasod a weblapjukon. De ezt már kitárgyalták a fórumon.
 - 

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - SzoftverPremium.hu
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
 - XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
 - Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)