- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nomad138
tag
Heló! Nekem volt egy MSI R9 270 kártyám. Csak jót tudok róla mondani. A BF4-et lazán vitte Ultran (persze a megfelelő konfig mellett) A hozzá adott kis Gaming app-al simán emelhetted az órajelét mindenféle más program nélkül. Igényes és hűvös kialakítás. Egy szóval király kártya(persze cask az MSI-ről tudok ilyen téren véleményt mondani) Nekem most egy Sapphire R9 270X Toxic van amivel úgy néz ki hogy befürödtem a napokban küldöm vissza garanciáztatni :/ Azt nem ajánlom de az MSI-t ezer örömmel. Ha érdekel egy Unboxing videó én felvettem az enyémet itt belekukkanthatsz a csomag tartalmába
https://www.youtube.com/watch?v=dNC3TzUIj3g
-
kona005
senior tag
Hát nem tudom, személyes tapasztalatom ugyan nincs még az új WF3-mas hűtővel kapcsolatban, azt mondják talán egy kicsit hangos, bár ez relatív. Volt már egy pár Giga kártyám, semmi gond nem volt velük szerintem ha jó árban van nyugodtan veheted, de majd mindjárt megmondja valaki aki ilyet használ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- Robot fűnyírók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya
- Gigabyte GTX 1660 Super OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest