Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
-
do3om
addikt
válasz
marquuard
üzenetére
Más nem érti hogy lehet ennyire halk a vga-d aztán kiderül hogy a géped egy porszívó hangjával vetekszik így meg mindjárt más.
Bár márt tisztázódott kivel van a hiba (füleddel) de ilyen félrevezetőén írni...
Bár senki nem vesz be olyat hogy 2600RMP-s veni halk, alig hallani.Monya78: pontosan, ilyen esetben nem hogy jobb hanem rosszabb mert annyira hangos lesz miközben alig nyer valamit. A mérleg két nyelvének azért egyensúlyban kell lenni (hűtés-zajszint) A felhasználok nagy részének fontos.
-
Monya78
veterán
válasz
marquuard
üzenetére
Igazából csak az a bajuk hogy ezt írtad:
"Ezek szerint mégsem szar a Gigabyte Windforce, TwinFrozr-nál is jobban hűt"Hiába 3fokkal alacsonyabb a hőmérséklete a gigának, ha 3x annyi a ventilátor fordulat. Ez egy halk gépnél nagyon hangos és zavaró.
De direkt leteszteltem hasonló körülmények között, fixre nyomtam 62% fordulatot az MSI-n és ez jött ki:

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Shure Podcast mikrofon
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi