Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
Üdv
Az miért lehet (normális-e),hogy a cod-ban beton 60fps (tudom vsync) de van mikor meg beton 30.
Azt figyeltem meg,hogy átvezetők környékén (után) áll be 30-ra.Utána meg vissza áll 60ra.Mondjuk volt olyan is,hogy bekavart a game annyira,hogy kiléptem mert 20alatti fps is volt,elindítottam a medalt és ott is sz@rakodott.Restart után meg minden ok lett.
-
seederking
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
Nem kell bedurcizni.Írtam,hogy hogyan lehetne kihozni belőle valami viszonyítási alapot + hogy nem kötekedésből.Gondolván nagy szaktudással rendelekzik itt pár ember.
""Előbb még az volt, hogy ilyen felbontásban úgyis a VGA számít, most meg hírtelen az i5 nem hasonlítható egy x4 el"" Ezt így is gondoltam és gondolom.Pont,hogy nekem írták az "x4 még az 50est sem hajtja ki nemhogy a 70-et."
-
seederking
őstag
válasz
S. Szabi
üzenetére
Ez megint olyan dolog,hogy én pl nem arra lennék kíváncsi hogy a heaven meg a 3dmark mennyit dob."Mert nem azzal játszom"

asdxv : ""Amúgy csak azért írtam, mert kiröhögted azt, hogy a többség 7850-e hozza az 1150-en lévő 7870-et. A többség meg 1200 körül hajtja a 7850-et ahogy észrevettem.""
Mi van azokkal akik "0" tuningos 7850-et fogtak ki?/tudom nincs ilyen meg ez már amúgy is más tészta

kovsol : Hol lesznek ezek a kártyák másfél év múlva?Ha pedig az lesz amit írtál,hogy "meg se nyikkan"
akkor az már merőben más technológiai alapokon nyugszik.Azaz nem lesz viszonyítási "lehetőség".
Szerintem nem kell olyan sokat várni ahoz,hogy legyen olyan játék ami a 7850-et megfingassa és akkor nem egy csúszka lesz a 70 előnye. -
seederking
őstag
Akkor,hogy is fogyhat el "egyszerre a 7850 és a 70?"
Ezt a kijelentést nem értem vagyis amit kovsol írt föntebb,hogy ahová az 50 kevés oda a 70 is
Nem is értem minek rakja bele a kártyába és minek közli a gyártó ezeket az adatokat ha úgy is "csak az órajel számít".
Unified Shaders 1024 1280
Texture Mapping Units 64 80
Texel Rate 55040 Mtexels/sec 80000 Mtexels/sec
Pixel Rate 27520 Mpixels/sec 32000 Mpixels/sec -
seederking
őstag
válasz
seederking
üzenetére
Úgy értve,hogy tuningolva volt,vissza raktad alapra és közvetlen utána fagyott vagy alapon ment már előtte is?
asdxv : "amivel a 7850 nem bír el azzal már a 70 sem fog" Nekem más tapasztalatom van.Pl Medalba a 7850 "csak oc 920mhz" volt,hogy le-le esett az fps-em 30 környékére.
Most a 70-el pedig a 60fps a "mérvadó" Ja és alapon,azaz 80mhz-el több mint amin az 50-es ketyegett.
Ja és egy 955 cpu-val... -
seederking
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Tuningoltál előtte?
Mivel toltad,mikor "beállt"?Más : Vissza olvasva látom már ott tartunk,hogy a 7850=7870 teljes mértékben,,érdekes megnyilvánulások.
-
seederking
őstag
Nem tudom mi a fsz van.Elindítottam a codot,kikapcsoltam a vsync-et.Aztán az fps leesett mint állat 20x.(Valsz amúgy is gond van mert folytatódott)Kiléptem vissza kapcsoltam és megint ugyan az.Még az átvezető videók is laggoltak rendesen.Ide tartozik,hogy tegnap beton 60fps volt.Game off,beléptem medal-ba és a tegnapi feszes 60fps után.Sima "szobai" harcjelenetnél leesett 18-20ra az fps.Na ez mi?
Nem raktam új drivert,nem húztam a kártyát.
Lövök egy win restart-ot... -
seederking
őstag
válasz
S. Szabi
üzenetére
Hát hogy a viharba ne lenne elég a 60 (nekem is) csak gondolom ha esik valamiért akkor az zavaró lehet.Vagy nem erre gondol asdxv kolega?
+1 a Sapphire-nak
Na ez mekkora (első 3 ajánlóba nincs benne az asus) mi történt?
asus fan-ok éberdjetek
(#10050) menyoronc : Valaki szerint megéri,valaki szerint nem. + a márka/tipus nem jelenti a 100%-os tuningolhatóságot
-
seederking
őstag
válasz
Pocok77
üzenetére
Ezek után én nem nagyon "merek" próbálkozni az új driver-el.Főleg,hogy még a cpu tuningom is "hadilábon" áll
(csak tegnap óta tesztelem)
Medal,7870-el nektek hogy alakul?Nekem most,hogy húztam cpu-t még inkább stabilizálódik a 60fps.Eddig sem ment túlzottan és sok ideig alá de most azt vettem észre,hogy még (dirr-durr) jelenetekben is 60 marad.
Az új Cod beton 60fps,meg sem mozdul.Mondjuk a grafikán sokat nem fejlesztettek (igaz még csak a második pályán tolom).
A kocsog' nfs viszont idegesít.Nem laggol tulzottan de azért néha észre vehető./jöhetne valami patch/ -
seederking
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Hoppá,erre nem is gondoltam..akkor átnézem mi van engedélyezve hw-ban.
-
seederking
őstag

második sor cpu kihasználtság/hőfok ok
de milyen hőfokot jelöl a harmadik sorban az az egy érték? -
seederking
őstag
Úgy van a tuning ahogyan csucsbicep kollága mondja.Mekkorák az igényeid a mai game-ket illetően?Mert a 7850 alapon sem rossz kártya.Ha pedig kifogsz egy "tuningosabbat" akkor egyenesben vagy.De ha biztosra akarsz menni akkor 70.
Pocok77 : Az szép,mármint hogy hiába raktad vissza a régi drivert.Ápropó mi volt a reinstall menete?
-
seederking
őstag
válasz
trafipax
üzenetére
"Párszáz" kommentben már véleményeztük mindkettőt.Ha keresőbe beírod találsz annyi ide tartozó leírást,hogy reggelig olvasgathatsz

De am +1 a Sapphire-nak (ár/érték ok,hűtés teljesen ok + nekem is ilyen van
)Pocok77 : Nem tűnik valami meggyőzőnek az új driver..Valami változás az eredményekben?
-
seederking
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Dehogy vitatkozunk,,ne viccelj
Ezek csak vélemény kinyilvánítások max érvelések."de ha azt olvastam volna, hogy igen ám jól tuningolható szinte az összes hynix, de legtöbb jobbik esetben is csak pár hónapig bírja akkor tuti nem kerestem volna olyat"
Ide még azért hozzá tartozik az is,hogy nézzük azt is mennyi idő telt el a megjelenéstől.Magyarán nem igazán tudhatjuk,hogy ha ez a "pár hónapig bírja akkor tuti nem kerestem volna olyat" pontosan mennyi időt takar.
Az a lényeg amit te is írtál.Jó kártyák,jól mennek,remek a hűtésük.Mi kell még
-
seederking
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Az igaz és aláírom én is,hogy ez a széria,hűtés és tuning ügyileg-(a többi vga tuning potenciáját tekintve) magasan vezet.
gyuromoj : Ez még a "zörgős" problémád?
-
seederking
őstag
Ez is olyan dolog,hogy ez mindenkinek lehet saját véleménye/felfogása.
Nehéz lenne benyelnem nekem is azt,hogy egy gyári órajelen járatott hardver és egy húzott között nincs különbség a meghibásodás kockázatát tekintve.
Mert a "Hawaii neki" kijelntéssel majd nem az jön le,hogy jobb is neki ha húzod.Mert hát hawaii-n kinek ne lenne jó
-
seederking
őstag
Azt még hozzá tenném,hogy egy "szénné" tuningolt hynixes kari időtállóbb mint a "gyengébb" társa?!
Ide is vonatkozik az a "szabály" hogy tuningot csak is saját felelősségre a hardver "meghibásodásának" kockázatát mérlegelve szabad vègrehajtani.
Tudom most jön az a rész,hogy max 1.3V mi baj lehetne
-
seederking
őstag
Ez az,mindenki a saját tapasztalata szerint véleményez.Ami nem is lenne gond addig,amíg ezt nem általánosságban jelenti ki.
kovsol : "Egy biztos, hogy a gyártok olyan alkatrészt nem raknak rá a cuccra ami szerintük nem bírja legalább addig, mint a garancia időtartama." ezt adom

-
seederking
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
""Időtállóbb is sokak szerint"" Nos kik szerint is?Nem kötekedésből kérdezem csak szerintem ennek az is állhat a hátterében,hogy sokak nem az agyonra várt hynix-es vgajukat kapták.
Ami pedig igaz is lehet,hogy nem tudtak "olyan jó" eredményeket elérni tuningban és az jött le nekik,hogy "át lettek b@szva".Ezért elkezdték sz@rozni az elpidás tipusokat.
+ az,hogy a gyártó talált egy másik (legyen olcsóbb) alternatívát a kártyák memória chip-el való ellátásához, az = azzal,hogy rosszabb a chip időtállósága.?Talán az megállja a helyét,hogy elpida=gyengébb tuning,hynix=erősebb tuning potenciál.De attól,hogy valami gyengébben tuningolható szerintem nem jelenti azt,hogy hamarabb tönkre fog menni.+ pl aki már a kártya megjelenését követően megveszi ezt a tipust nem hiszem,hogy 2-3 évnél tovább meg is fogja tartani.Addig pedig ugye bár van gari.
Ez csak a saját véleményem,,,
-
seederking
őstag
Olvasgatva az utóbbi idők tapasztalatait.Nekem is feltűnt,hogy hynix +x márka ide-oda "nem jelent semmit" tuningban.Attól függetlenül lehet mondjuk minőségibb az adott tipus de mára már kijelenteni egy adott kártyára,hogy tuning terén azt kell venni nem állja meg a helyét.
-
seederking
őstag
A sleeping dogs-gta hasonlatra gonolsz?Mert nem igazán értem,hogy mivel sugaltam azt,hogy biztos jól futna

A 3dmark eredményt is azért kérdőjeleztem meg mert alacsonynak tűnt.De egy kolega körül írta mi miért is van.Tudom sehol nincs a cpu-m a 7870-hez meg az űber brutál "i5-i7"-hez.De mivel nem tudok egyik napról a másikra cpu-t váltani így olyanra szántam el magam amire eddig azt mondtam nem "szabad,nem kell" (tuning)
Elhiheted nem várok én megváltást attól,hogy megpróbálom "kifacsarni" a cpu-m.Örülök ha kicsit javul a helyzet,mert tegnap elég siralmas volt.
Szóval nem tudom mit írtam amiből azt gondolod elszálltam attól a + 600mhz-től.De akkor én kérek elnézést![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
seederking
őstag
hoppá megérkezett a black ops 2 is..
megnézem akkor a bench"es"-eket.
Pl Bf3,Metro 2033,dirt Showdown, ezekre kiváncsi vagyok.
A gta-tól félek hasonló lenne mint "néha" a sleeping dogs.Tudom,tudom tupírozott de a játékmenet jó szokott lenni + chuck norris-nak iphone 10-e van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
seederking
őstag
Nincs sok game amivel tudok tesztelni (nincs sok a gépen) de jó lenne valami olyan amire érdemes adni.
Ezek vannak:Medal W,cod MW 3,sleeping dogs,Nfs MW.
Csak sajnos ezek közül kb a medal ami normálisan van optimalizálva.
Ti mivel teszteltétek a 7850/70et? -
seederking
őstag
válasz
synthattik
üzenetére
A Medal-t próbáltam eddig.stabil 60fps,,mocorog de stabilnak mondható.
Most egy kis sleeping dogs,, a tegnapi cpu tuning beállításomat kikészítette 70fok
megpróbálom hát ha változott a helyzet.Mivel a beállításokon is "drasztikusan" módosítottam. -
seederking
őstag
Rendben akkor nem foglalkozom a ram órajel kiírással.Nem akartam én,hogy túl soknak tűnjön az elvárásom.Csak nézegettem az utolsó talán darkkillerx által linkelt 3dmarkot és eléggé elhúzott.Mondjuk meg sem néztem húzva volt-e a 7850-e.
kb 30percet medaloztam így 3.8-on.Nagyon szépen megy
55fok volt a max..nemtom próbáljam-e meg ennek fényében a 4.0ghz-et. -
seederking
őstag
Valami nagyon nem kerek.[link]
Nézzétek már meg légyszi a settings-et is mert ahogy bejött a 3dmark én toltam is run-t nem állítottam át semmit.
Alul a ram mhz-667 az normális? -
seederking
őstag
No most fölrántottam a cpu-t 3.8-ig.Kb fél órája megy a prime 61 max fokon.
Úgy néz ki "eldöntőben" van a cpu kérdés,de csak később lesz megvalósítva(év végén)Addig tuning,ha bír(om)ja.Hogy ne csak off legyen
Ha sikerül belőnöm 3.8-ra az már elég lenne ideiglenesen a 7870 mellé vagy mindenképp 4.0ghz legyen a cél? -
seederking
őstag
Na most aztán megkavarodtam mint vas orrú bába a mágneses viharban...
-
seederking
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nincs procira 45-50ezrem..
-
seederking
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Hmm szép és jó...csak kb 5 hónapja vettem lapot asrock 970 extreme 3.Akkor kellett volna más felé kacsingatnom.De a cpu miatt inteles nem játszott.Ha belegondolok,hogy mennyiért adnám el a cpu-m,lapom és mennyi lenne egy i5+lap...megint elég deficit lenne.Gondolkodnom kell erősen,hogy milyen opciót keressek ami kihajta a 7870-et de a pénztárcámat annyira nem.
Ha már off : Kaptam egy ajánlatot. phenom ii x4 955 cpumra mennyi kp-t lenne érdemes tolni egy fx8150ért?
-
seederking
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
Alapon hozza neked az 1200-at?Mem órajel?
Ha fesz kell az enyémnek akkor se gond vagy az már nem "jelent jót"?
Cpu-d mennyin járatod,Nb,nb fesz stb?Kockaharcos:tuning stabil,BF3 irásodra kérdezem?Alapon is csinálja?
Droidmester: Akkor 1.25-ig nézem mit hoz.Elöször csak gpu órajelet emeljem vagy mem-et is.Mi az "elvárható" amit ennyi fesszel hoznia kellene?mem-ben is.Mondjuk van igy értelme ha csak a 3.6-ot tudom mondjuk stabilizálni a kávédarálóval?
-
seederking
őstag
7870-et "érdemes"
pl 1200-on járatni?
24/7ben akarom használni és tovább nem "gyötörném".Viszont ha csak minimális az a javulás amit az 1200 hozna akkor hagyom alapon.
Másik dolog: A cpu-m 3.6ig van húzva.A medal gyönyörűen fut stabil fps-el.
De a sleeping dogs rettentő "szar" (nagy tartományban ugrál az fps és a gpu kihasználtság)(talán rosszabb is lett mint a 7850-el).
Ha tornáznék még a cpu-n mondjuk 4ghz-ig hozhat javulást? -
seederking
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Fx 6100 vs phenom ii x4 955 ?
Csak azért kérdezném mert mikor bejöttek az fx cpu-k,elgondolkodtam egy 6100-on de azt mondták "csak" a 8150-re lenne érdemes cserélnem. -
seederking
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Azzal a procival nem csodálkozom

miresz : pm
-
seederking
őstag
Az a baj,hogy próbáltam.3.6-ig húztam de volt 72fokos is

Ekl cold tower hűti.
Most levettem a feszt a gyári 1.4ről 1.35Vra.Plussz a ventivezérlésen piszkáltam asrock/axtuban.Medal alatt 59 volt a max,igaz keveset toltam vele.Szóval még a 3.6-ot sem tudom,hogy mennyire lesz képes hozni nem,hogy a 4Ghz-et.
Írtam cpu topicba,remélem kapok segitséget.
Így jelenleg a 3.6-ot próbálom stabilizálni.
Jó lenne dobni egy i5 cpu-t a 70 alá de most ez nem kivitelezhető sajna. -
seederking
őstag
válasz
seederking
üzenetére
15 perc Medal után feltünt 1-2 dolog.
pl: sleeping Dogs alatt a gpu kihasználtság nem volt folyamatos.(tudom ez helyszíntől akciótól változhat) de direkt kocsikázás közben néztem és 70%-80xx% 90x%-ok között változott. az fps érték pedig nagy tartományban ugrált./22-60/
igaz csak kevés medal-t toltam kb 15 perc de már feltűnt,hogy a gpu kihasználtság eleve 90-ről indul és beállt szépen 95-99 közé ált 99-re.az fps pedig 60-on állt ha nem volt akció.Ha igen akkor a legkevesebb érték is 47 volt/ de csak pillanatokra/. Átlag 52.Nyugiba ismét stabil 60.
Nem tudom,hogy a sleeping dogs-al van baj vagy valami mással.
Az a gond,hogy harmadik tesztalanyom csak az nfs lehetne de az meg nfos...Chapel : Prototype-al nekem ilyen durva "megnyilvánulása" nem volt a 7850-nek.Igaz néha le-le esett az fps de nem ennyire.Úgy tudom az elég cpu igényes.
-
seederking
őstag
Sleeping Dogs közben van,hogy az fps-em beton 60 de van,hogy 22
re is leesik.
WTF?
Megnézem medal közben is ezt csinálja-e... -
seederking
őstag
Na ez nem tudom miért lehet.Fölment a cpu 71fokra az fps-em meg volt egy pillanat mikor 18 ra.Ha sok vagy szarul van beállítva a cpu tuning,eredményezheti ezt?Ahogy megláttam a proci hőfokot ki is léptem.Vagy van tippetek mi lehet a gond? 12.11b4 driver.
-
seederking
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Húzva van a 955 de "csak" 3.6ig és sajnos az ekl cold tower sem egy csúcs.
Egyébként a cpu hőfokon kìvül szerintetek jók az adatok? -
seederking
őstag
hogyan kell beállítani,hogy ott yes legyen
meg van sztornó..
köszönöm uram

Még annyi,hogy hozzá tudom adni MSAB-ben,hogy a gpu kihasználtságot is mutassa?
Mert akkor telibe kapnám az adatokat
Hozzá lehet ezt még adni (tudom,hogy hogyan kell) csak nem "üti" a cpu hőfok monitorozás a gpu kihasználtság monitorozását? -
seederking
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
-
seederking
őstag
Akkor most kezdenek feltűnni az asus-os "kakukktojások" ?Nem fura,hogy eddig a sapphire-t
szidtáksokan.Most pedig,hogy az asus kártyákat is többen választják,több rá a "panasz" is.DeathAdder : Msi AB-t próbáltad már?Nekem pl az asus tweak-el nem lehetett egyáltalán feszt emelni./Nem volt olyan csúszka ami azt hivatott volna szabályozni/.Akármit bogarásztam a beállításokban.
-
seederking
őstag
66C-ra fölkúszik a 7870 a normális

-
seederking
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
A 7870-el nekem is így fagy meg ha sok az órajel tuning."beakad a bench" de attól még a gép megy tovább.
Miért kellene átírni az msiab-ben az értéket?Vagy többet akarsz adni mint 1.3?
kovsol :
jó lesz ez a progi is.Igazából úgy is arra vagyok kíváncsi,hogy mennyire melegszik max (csak jó lett vna látni használat közben az értékeket).A cpu topicba azt mondták arra,hogy 62fok körül mozgok a húzott phenommal,hogy "tüstént" csináljak vmit.
Valóban ilyen /veszélyes/ lenne ez a hőfok? -
seederking
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Elment a karid?
Ugyan ez a típus lesz helyette?Mármint föntebb az asus? -
seederking
őstag
Még mindíg keresek
dobozkát 
-
seederking
őstag
válasz
kockaharcos
üzenetére
Mint ha rémlene valami "graf setting" patch.
-
seederking
őstag
7870-en nem lehet látni a ram tipust/hűtő miatt/,nem igaz?Vagy valahogyan ki lehet deríteni?Mondjuk Dual X-es,szóval csíkos,hogy elpidás.
Tolok neki akkor 1,26-ot.Először a ram-ot húznám meg,mert azt ha pl 1300ra vette, elhasalt(alapon).Szóval valószínű ott hamarabb megtudnám mi a határ.A gpu-val 1100-ig tudtam menni.(de 1150-et nem próbáltam)Nem tudja valaki egy phenom ii x4 955 3.6-ra húzva milyen fesszel érdemes próbálkozni.Gyárin hagytam de megpróbálnám alul feszelni mert így nőtt kicsit a hője az axtu-t nézegetve.
Ht szorzó maradhat 12x-esen?NB 2600 -
seederking
őstag
-
seederking
őstag
Kellene számomra egy olyan fesz a 7870-hez ami 24/7-ben használható lenne.
A gyári 1.218mv.
Megpróbálnám az általatok írt fesszel ameddig bírja a tuningot.Ha elhasal akkor nem megyek tovább fesz-ben.
Az a lényeg,hogy egy olyan kellene ami "nyugodtan/biztonságosan" használható.Ha kevés a normálisabb tuninghoz akkor marad gyárin.A mem órajel emelést meddig érdemes "eröltetni"? 1350 fölött már "lényegtelen" vagy számít még valamit?
Nem akarom a határokat feszegetni de jó lenne azt is meghúzni kicsit.Feltéve ha a gpu órajelet sikerül. -
seederking
őstag
Köszönöm mindenkinek.
Akkor ezen 7870-el nyugodtan lehet használni?mr bauer : Hosszadalmas lenne leírnom a mizériát.De a lényeg,hogy volt egy HDD gariztatásom aminek időpontja karácsonyra esett.A bolt közölte telefonos érdeklődésemre,hogy már csak jövő évre várjam vissza a winyót ha most beviszem.Egy jogász csajt megkérdeztem melóhelyen,hogy ez jogos-e.Írt nekem egy papírt,hogy bla-bla adja a bolt írásban,hogy miért nem tudja vállalni a 14 napos javítási határidőt és,hogy közöljem ezzel a papírkával megyek a megfelelő helyre /nfh/.
Bementem,vittem magammal a winyót /csináltam egy hd sentinelt 500x hibás sector adattal ellátott nyomtatványt még otthon.
Bevitte a csajszi a winyót meg a 2 papirost és kaptam az 1Tb-os helyett +3ért egy 1.5Tb-osat ott helyben,hibafeltárás nélkül.
Érdekes nem
-
seederking
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
""és nem Dual-X verzió"" Gond ha az?
-
seederking
őstag
Áttértem Msi AB-re.
Első "komolyabb siker" tuning terén.
A feszt olvasgatás és Alpachino kolega tanácsára próbáltam 1.250mV ~1200Mhz mem órajel alapon.

Szépen növekszik,.Csak most már azt kellene tudnom pl merjek-e tovább menni.Mert pl 1300-on már elhasalt ezzel a fesszel.Plussz nem tudom hogy kellene a ram órajelet is párhuzamosan emelni/próbálni.
-
seederking
őstag
Tegnap cseréltem ki a kártyát akkor volt fönt 12.11b4 és most raktam föl a tweak-et.
-
seederking
őstag
Segítsetek már légyszi.Nem mutatja az asus gpu tweak a fesz-t (nem tudom beállítani)
Már vagy 3x megnéztem droidmester videóját.Nem is az órajellel van gond hanem a fesz csúszkát nem mutatja. -
seederking
őstag
Tudtátok ezt::
/Bocsi google fordító/
""AMD Radeon HD 7890 Tahiti LE
Írta: Hilbert Hagedoorn on: 2012/11/08 09:51 | 5 comment (s) ]Már korábban beszámoltunk, hogy a Radeon 7900 chip lenne költözött a 7800 felállás. További részletek most felszínre,. Szerint egy új információk a "Tahiti LE" SKU már márka neve Radeon HD 7890. Információk, mint órajellel, mag és a memória konfigurációk még ismeretlen, az új SKU szerint a jelentés kerül tervezték, hogy 15%-kal gyorsabb, mint a GeForce GTX 660, átlagosan miközben hasonló árú.
AMD nyilvánvalóan törekszik az ünnepekre ezzel a termékkel."" -
seederking
őstag
Tényleg annyira jó a 12.11b,érdemes 12.11b4-ről cserélni?
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- Hobby rádiós topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(csak tegnap óta tesztelem)
)

megpróbálom hát ha változott a helyzet.Mivel a beállításokon is "drasztikusan" módosítottam.

Sleeping Dogs közben van,hogy az fps-em beton 60 de van,hogy 22
re is leesik.