Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
seederking
üzenetére
15 perc Medal után feltünt 1-2 dolog.
pl: sleeping Dogs alatt a gpu kihasználtság nem volt folyamatos.(tudom ez helyszíntől akciótól változhat) de direkt kocsikázás közben néztem és 70%-80xx% 90x%-ok között változott. az fps érték pedig nagy tartományban ugrált./22-60/
igaz csak kevés medal-t toltam kb 15 perc de már feltűnt,hogy a gpu kihasználtság eleve 90-ről indul és beállt szépen 95-99 közé ált 99-re.az fps pedig 60-on állt ha nem volt akció.Ha igen akkor a legkevesebb érték is 47 volt/ de csak pillanatokra/. Átlag 52.Nyugiba ismét stabil 60.
Nem tudom,hogy a sleeping dogs-al van baj vagy valami mással.
Az a gond,hogy harmadik tesztalanyom csak az nfs lehetne de az meg nfos...Chapel : Prototype-al nekem ilyen durva "megnyilvánulása" nem volt a 7850-nek.Igaz néha le-le esett az fps de nem ennyire.Úgy tudom az elég cpu igényes.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 3070 Founders Edition
- ROG Strix GeForce RTX 3090 OC Edition 24GB GDDR6X
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest