Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz vick33 #50748 üzenetére

Hát nézd, a Sapphire-ről már volt itt anno egy pár nagyobb vitánk. Kár belefolyni megint, mert a vége ugyanaz lesz.
    Jók a Sapphire termékeke is, de nem a legolcsóbb dual-x verziók.
    Van belőle a Toxic meg a másik aaa nem is tudom már mi a neve. No de azokkal még nem volt probléma.

Gondolom neked is az egyik legolcsóbb Dual-x-es verzió van. Azokkal már több probléma is volt itt a fórumozók között.

Szóval na, a vita egyoldalú. Nem véletlenül a legolcsóbbak egyike ha nem a legolcsóbb...

Hát, amit tudsz tenni, hogy drivert cserélsz - ahogy olvasom már megvolt - plusz visszaveszed gyári órajelre a gpu-t. Ha ezek után is hibázik a kártya, akkor az sajnos garanciális probléma lesz. Mást nagyon nem tehetsz.
    Sőt, ha nem tudja a gyári órajeleket, az is garanciális probléma. Tehát igazából az underclock sem megoldás, csupán segít kitalálni a hibát.

Persze, én se attól félek ilyen esetekben, hogy nem cserélik ki vagy nem fizetik vissza stb... hanem pontosan attól, hogy mondjuk 3 hét a bevizsgálási idő és ha szarakodnak akkor ez lehet simán akár 1-1,5 hónap is. Na nekem már csak ez a szívás elkerülése is megért pár ezer forinttal többet, mert kb ennyi különbség van a gyártók között.

Új hozzászólás Aktív témák