- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Sziasztok!
VTX3D HD7870 X-Edition kártyám van, és van egy bosszantó problémám vele az uóbbi időben, mégpedig a Diablo 3 alatt kékhalálozik. Oprendszerem Win8.1, próbáltam 13.9-től kezdve az összes drivert (bétákat is), mindegyikkel csinálja.
Másik bajom vele bár ez ritkábban jön elő, hogy ha standbyba megy a monitor, és lekapcsolna a ventilátor a kártyán a zero core miatt, akkor is hajlamos lefagyni vagy kékhalállal újraindulni. Erre sem találtam még egy drivert sem amivel ne csinálta volna legalább egyszer.Ha a fenti két problémámra van valakinek ötlete, azt szívesen fogadom
Szerk: látom pont most téma a márka megítélése, ezek után én sem vennék több VTX3D terméket. Akitől vettem itt aprón (LeC) azt írta, hogy ha a benchmark tesztek hiba nélkül lefutnak (márpedig azok lefutnak), akkor hiába küldeném vissza garanciában, mert a szervíz csak azokkal nézné meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gyúrósok ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Küszöbön az androidos PC-k
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest