Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joysefke

veterán

válasz katt777 #49221 üzenetére

joysefke: AMD-nél? Bármi bármivel. Próbálkozz, sikerülni fog.

Bármilyen furán hangzik, W7-64 és egy MSI R9-270X mellett én nagyon is meg vagyok elégedve a Catalyst-tal.
    -Szinte minden játékom eredeti, nem hackelt, beleértve az OS-t
    -Csak WHQL drivert használok, azzal sem ugrok egyből a legújabbra, pl még mindig a 13.12WHQL van fenn, mert számomra még nem volt értelme váltani (újabban nem játszottam friss játékkal). Béta drivert soha nem teszek fel. Akkor sem, ha 5%-al (!!!) :)) gyorsabb
    -Nem BIOS-moddolok a VGA-n és újabban az alaplapon sem
    -Nem használok 3rd party tunningprogramokat, ha tunningolok, akkor az a CCC-n keresztül megy
    -Mantlet nem használok, akkor sem fogok, ha véletlenül a két támogatott játék küzül az egyik az ölembe pottyanna.
    -Általában nem játszom a legújabb játékokkal (kivárom az akciókat)

És a 270X-el még semmibe sem futottam bele, kivéve a Hitman Absolution-t, ahol vissza kellett venni 1-2 extrát, mert különben fagyott, bár ez sem az AMD hibája, NV-sek sokkal nagyobbat szoptak vele.

Tehát én maximálisan meg vagyok elégedve a Catalystal, és GTX 660OC-val több bajom volt, mint most ezzel.

Egyébként mindig meglepődve olvasom, hogy a Te tapasztalataid és véleményed mennyire ellentmondanak az enyémeknek VGA/CPU témában....

J.

Új hozzászólás Aktív témák