Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
katt777 #49221 üzenetére
joysefke: AMD-nél? Bármi bármivel. Próbálkozz, sikerülni fog.
Bármilyen furán hangzik, W7-64 és egy MSI R9-270X mellett én nagyon is meg vagyok elégedve a Catalyst-tal.
-Szinte minden játékom eredeti, nem hackelt, beleértve az OS-t
-Csak WHQL drivert használok, azzal sem ugrok egyből a legújabbra, pl még mindig a 13.12WHQL van fenn, mert számomra még nem volt értelme váltani (újabban nem játszottam friss játékkal). Béta drivert soha nem teszek fel. Akkor sem, ha 5%-al (!!!)gyorsabb
-Nem BIOS-moddolok a VGA-n és újabban az alaplapon sem
-Nem használok 3rd party tunningprogramokat, ha tunningolok, akkor az a CCC-n keresztül megy
-Mantlet nem használok, akkor sem fogok, ha véletlenül a két támogatott játék küzül az egyik az ölembe pottyanna.
-Általában nem játszom a legújabb játékokkal (kivárom az akciókat)És a 270X-el még semmibe sem futottam bele, kivéve a Hitman Absolution-t, ahol vissza kellett venni 1-2 extrát, mert különben fagyott, bár ez sem az AMD hibája, NV-sek sokkal nagyobbat szoptak vele.
Tehát én maximálisan meg vagyok elégedve a Catalystal, és GTX 660OC-val több bajom volt, mint most ezzel.
Egyébként mindig meglepődve olvasom, hogy a Te tapasztalataid és véleményed mennyire ellentmondanak az enyémeknek VGA/CPU témában....
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest