Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MontyCrew

senior tag

Sikerült mindent tökéletesíteni, jött a vga kitesztelése

Ugye a bioskapcsoló 1es (lakatos) állásában 1.12mV fesz érték mellett 830Mhz az órajel.
    2es (unlock) állásban 1.175mV melyhez 880Mhz Párosul.
    Egy arany középutat választottam, 850Mhz-t, ami mellé 1.050mV kellett!!! Lefuttattam pár tesztet, hogy nem csak átba*zom-e magam, de stabilnak tűnik, ment rá 2 heaven extreme tesszellációval és minden szűrő és simító maxon, hogy jól megizzassza, de sikeresen lefutott mind2 alkalommal, majd ment rá kétszer egy 3dmark 11 szintén eredményesen zárul, melyről egy képet is készítettem. ÍME a procit szintén alulfeszelve használom 3800on, de ide ha lesz egy jó hűtő azért megnézem hogy a 4ghzhoz mi kell, de ha jól látom simán viszi majd 1.15-1.2 között, ami ennél a procinál szintén alulfeszelést jelent a vid-je miatt. Azt hiszem, hogy most jött el az az idő, hogy vegyek egy fogyasztásmérőt és megnézzem, hogy ezekkel a beállításokkal mit nyerek. Esetleg ha van valakinek otthon egy amit 1 hétig tudna nélkülözni azt is szívesen venném! Kicsit hosszúra sikeredett, de most jött el az a pillanat, hogy én nem bántam meg a 6990 vásárlását.. A kezdeti driverproblémákat legyőzve előjött a 6990 brutális ereje, amit fagyás mentesen ki is tudok már aknázni! :R
    Talán ha meglesznek a teszteredmények és fogyasztási értékek még egy logout cikket is lehetne írni az alulfeszelésről tuningról sok teszttel,, esetleg még 1-2 VGA-val fűszerezve:)

Új hozzászólás Aktív témák