Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatahajós
senior tag
No tegnap megérkezett a fenevad de elég rövid kis tesztelésre futotta csak, mivel az AMD oldaláról letöltött driver-rel minden 3D módba kapcsoláskor kékhalálozott atimtag.sys file-re hivatkozva.
Aztán felraktam a mellékelt cd-n található drivert amivel mentek a játékok és a benchmarkok, de a windows-os értékelő indexbe az is belekékhalálozott, ugyancsak atimtag.sys-re hivatkozva.
Namost a kártya hangjára és hőjére vonatkozó állítások azért némileg túlzóak, nekem egy 6870 CF-em volt előtte és furmark alatt bizony az is volt ilyen hangos. Ami a hőt illeti nem terheltem túl sokáig de a max hőmérséklet 88 fok volt (igaz elég nagy házam van), ami inkább aggasztó ugye hogy a hő egy részét a házba fújja vissza, ami "kisebb" házikókban problémát okozhat- Bár őszintén szólva aki ilyen kártyát vesz az ne sajnálja a pénzt egy megfelelő méretű házra, vagy vízhűtésre.
SZóval egyelőre driver gond hegyek, de a kártya teljesítménye lenyűgöző, fullHD-ban a Unigine Heaven-t extreme tesszelláció mellett is (mindhárom csúszka 2.0-ra húzva) úgy ahogy elviszi, holott minden korábbi kártyám ilyenkor már rég diavetítésbe ment át.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest