- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
omikron23
senior tag
Már válaszoltam....
Én ugyanígy jártam a HDMI kábellel, csak én a monitoromat kötöttem rá. A villogást meg tudtam szüntetni, de a kép minősége nagyon rossz maradt, így nem használom egyenlőre...
-
janos666
nagyúr
Ezt a képfilet: ASUS 5850 G flasheltem ezzel a utility-vel: ATIFlash 3.57. Ezt FreeDOS alól követtem el, amihez a saját összetákolt kis progimmal csináltam bootolható pendrive-ot: FreeDOS for Pendrive.
Ha kész a FreeDOS, az atiflash-t, és letöltött képfilet másold a pendrivera, utóbbit nevezd át valami egyszerűre, és .rom végződésűre, tehát pl: new.rom
Bootolsz a pendiveodról, aztán bepötyögöd:
atiflash -p -f 0 new.rom
Ahol a 0 az adapter number, ha csak 1 kártyád van, akkor 0, ha kettő, akkor 0 és 1, így tobább, az -i kapcsoló listázza őket. A p a Program, az f a Force.
Illetve, ha előtte szeretnél backupot a régi BIOS-ról, akkor [bocs, de fejből nem ugrik be a parancs, ha üresen beírod, hogy atiflash, listázza a kapcsolót, ami lementi a ROM tartalmát, ezt csináld meg inkább GPU-Z-vel Windows-ból, és tedd rá a pendrivera azt is pl: old.rom néven, és ezt vakon végigpötyögve is vissza tudod flashelni]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest