- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
gege71.hu #26546 üzenetére
Nocsak, mégis jó volt az első tippem..virágot az öltözőbe ;p
Valamilyen szinten befolyásolhatja a feszszinteket a csere.
Ezért tolok prociteszt közben is fánkot, fogyasszon a VGA.
Néha nagyobb droppok vannak így, ami hibát eredményez..Lényeg a lényeg: használd sokáig az immár hibátlan karid!
Én eszem a kefét, mert 7végére lesz csak meg az 560Ti ;p -
Speed®
titán
válasz
gege71.hu #26522 üzenetére
Alapvetően nem szabadna összehánynia magát OS-install nélkül se..nálam volt, hogy 5 új kártyát élt meg a W7..kutya baja, ha rendesen leszedi az ember az előző cuccait. Ettől függetlenül, ártani nem árt..most én is azzal kell kezdjek, lapcsere is volt, azzal már nem játszok..
5850hez nemrég a 11.12t toltam én is, nem találkoztam hibával. -
Speed®
titán
válasz
gege71.hu #26517 üzenetére
Nekem anno 4850X2n is hasonlóan volt a tápellátás, a 8 pin csati hiányában pusztán az overdrive rész lett inaktív a Catalystban (ettől függetlenül ugyanúgy húzhattam ahová jólesett ATT/ABvel..).
És ha jobban belegondolsz, a PCIe sínen és a két 6os csatin 3x75Wot vehet fel..ergó semmi köze a problémádnak a tápellátáshoz szerintem.
Sokkal inkább az 1200as RAMoknál nézelődnék (Memtest86+/Prime95). -
Zotya984
senior tag
válasz
gege71.hu #26514 üzenetére
Érdekes eset.
Ha túlságosan kevés lenne neki a "delely" akkor kiírja hogy nem indul kevés a tápcsati vagy 3 sípolással el sem indulna a gép.
Viszont a kevesebb ág okozhat instabilitást a VGA-nak. Nekem úgy tűnik hogy valamelyik fesz nem elég. Ezért a kékhalál. Kisebb energiaigényű karid ha van dobd bele és prime95 aztán memtest 4.2. Ha stabil ezeken és játéknál sem hasal el akkor biz kevés a VGA-nak a 12V-os ág.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest