Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
F e Z o
üzenetére
Én csak annyit várok ami a Sapphire tól megszokott!

Egyébként meg nem én találtam ki ha már egyszer ott van a támogatott kártyák között és beis van jelölve hogy megy a GPU feszültség emelés a TriXX progival akkor tudnia kéne! nem? Sapphire től ez nem megszokott dolog hogy levegőbe beszélnek!
Egyébként már megoldottam (a fesz emelés kérdést) BIOS-ba át lehet írni gyárilag 1.09375.v van adva a GPU nak 1,175.re átírva megy nálam 1000.MHz et a GPU a ramokkal nincs gond mennek 1250.en!
Nem bántam meg a cserét egy MSI HD 5850 Twin Frozr II. karit cseréltem erre a kis Xtreme karira és mérföldekkel jobb mit az a agyon dicsért MSi volt! (annak minden baja volt cicergett-nyekergett terhelés alatt, tuning se ment vele 800.felett már szemetelt a GPU (maximális 1,30.voltra feszelve is) ramokat még 1100.ig se lehetett húzni mert megint csak szemetelt, a hűtése jólett volna, ha nemb@sszák el a venti szabályozást hogy idle be 55.% on visít a 2.venti rajta)Egyébként a nagyon jó kis kártya ha nem ismernéd megerősített(VMR) HD6850.es nyákra (6850.nél 3+2.fázis itt 5850.nél 4+2.van) lett össze rakva, digitális-programozható VMR résszel! amit 6970.es referencia kártyáknál alkalmaztak tehát a táp része komolyabb mint egy hagyományos 5850.nek!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem bántam meg a cserét egy MSI HD 5850 Twin Frozr II. karit cseréltem erre a kis Xtreme karira és mérföldekkel jobb mit az a agyon dicsért MSi volt! (annak minden baja volt cicergett-nyekergett terhelés alatt, tuning se ment vele 800.felett már szemetelt a GPU (maximális 1,30.voltra feszelve is) ramokat még 1100.ig se lehetett húzni mert megint csak szemetelt, a hűtése jólett volna, ha nemb@sszák el a venti szabályozást hogy idle be 55.% on visít a 2.venti rajta)