Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DroiDMester

nagyúr

válasz F e Z o #19466 üzenetére

Én csak annyit várok ami a Sapphire tól megszokott! :))

Egyébként meg nem én találtam ki ha már egyszer ott van a támogatott kártyák között és beis van jelölve hogy megy a GPU feszültség emelés a TriXX progival akkor tudnia kéne! nem? Sapphire től ez nem megszokott dolog hogy levegőbe beszélnek!

íme

Egyébként már megoldottam (a fesz emelés kérdést) BIOS-ba át lehet írni gyárilag 1.09375.v van adva a GPU nak 1,175.re átírva megy nálam 1000.MHz et a GPU a ramokkal nincs gond mennek 1250.en! :) Nem bántam meg a cserét egy MSI HD 5850 Twin Frozr II. karit cseréltem erre a kis Xtreme karira és mérföldekkel jobb mit az a agyon dicsért MSi volt! (annak minden baja volt cicergett-nyekergett terhelés alatt, tuning se ment vele 800.felett már szemetelt a GPU (maximális 1,30.voltra feszelve is) ramokat még 1100.ig se lehetett húzni mert megint csak szemetelt, a hűtése jólett volna, ha nemb@sszák el a venti szabályozást hogy idle be 55.% on visít a 2.venti rajta)

Egyébként a nagyon jó kis kártya ha nem ismernéd megerősített(VMR) HD6850.es nyákra (6850.nél 3+2.fázis itt 5850.nél 4+2.van) lett össze rakva, digitális-programozható VMR résszel! amit 6970.es referencia kártyáknál alkalmaztak tehát a táp része komolyabb mint egy hagyományos 5850.nek!

Új hozzászólás Aktív témák