Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
Nagynozi
üzenetére
Hát igen a profilodban meg lestem a házadat nem igazán jó mivel nem fujj közvetlen rá pl egy 12CM es venti a levegőt a karira ami a ki sugárzott meleg levegőt meg hajtaná az északi chipset körül,meg a délire se jutna szinte semmi a légáramlatból.Nekem egy Aeroo Engine 2 es házam is ilyen ki alakítású volt ,és azzal voltak ezek a durva hőfokok.Néz egy Haf 922 est vagy egy hasonlót.Vagy egy CM 690 Advanced házat nekem ez oldotta meg a gondot,míg egy HD5970 es házhoz nem jött.A szemétbe 1cm híján nem fért bele.Inkább vettem egy Haf 932 est abba még a lábvizem is befér

-
kasa85
őstag
válasz
Nagynozi
üzenetére
Hali.Látom nem csak a kártyád hőfoka magas.Szerintem a házad itt a gond mivel a Chipsetre a délire gondolom rá lóg a karid, nekem is ez volt a gond.Ha a házad oldalán van szellőző tegyél oda egy nagy teljesítményű ventit mert a lapod is meg fogja adni magát egyszer csak.Cseréltem házat vagy tettem az oldalára egy ventit és az északi chipset 55C fokról le ment 30-32 c fokra (idle) maximum 40C fokos lett mikor a kari be fűtött neki.Jó szándékból írom ezt mivel a karid magas hőmérsékletét is megoldja -5-10C fokkal ha a venti a profilodban csak auton van ne csodálkozz hogy be éri a +90C fokot,mivel 88C foknál vált 40%-osra a ventid biosból.HA csinálsz neki egy profilt ,vagy ha a ventit be lövöd játékok alatt 65% os fordulatra akkor letudhatod a karidat 80C fok alá,persze amit fentebb le írtam.

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi