Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz Gyuri27 #4279 üzenetére

"Mert még nem baszott pofán az élet rendesen."

Napsugaram, pusztán tájékoztatásul közlöm hogy legutóbb mikor morál ügyileg kicsit szétestél privátban, gondoltam írok neked egy, a saját bemutatkozásodhoz hasonló "Hablatyról pepitában" jellegű összefoglalót, csak hogy érzékeltessem másoknál is voltak ám cudar dolgok.

Mondanom se kell, elragadtak a habok (:DDD), cirka két oldalnál jártam amikor elkezdtem átolvasni, leginkább elgépelési hibák után kutatva, aztán közben rájöttem hogy ez egyrészt kb 3x nagyobb dózis mint amit a nyakadba akarnék borítani, kettő pedig hogy végérvényesen megváltozna a virtuális haveri viszony, mert szánalmat éreznél, arra pedig nincs szükségem.

Kvázi, fogalmad nincs kit mennyire baszott pofán az élet, tudnék olyan dolgokat mesélni amit filmekben sem nagyon látni mert annyira tabu téma.
    Szóval na, értem én a viccet félreértés ne essék de ezzel a témával okosan. ;)

A többiben egyébként tök igazad van..

"Szedd már össze magad, mert téged is a hikomatra verlek a topikban kategóriába teszlek. Kell az neked?"

Erre meg mit is mondhatnék..[link] ;] :DD

[ Szerkesztve ]

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés