Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok,
Közel 8 év és állandó ph fórum olvasás ( supergamez-en anno tag voltam, hátha valaki mond valamit ) után végre csatlakozom a klubba egy "sima" nitro+ -al, i5 2500k->i7 10700k és hd 7970-et váltottak, eszement kraft van a kártyában, Dolpa és BeZol MPT útmutatói alapján kapott egy kis tuningot, van még benne tartalék, sajnos csak full hd eredményekkel tudok szolgálni
Agyalok egy alphacool block-on, csak hát a garancia a 2db csavar matricával, de a kis ördög ott bújkál Remélem nem untatom a társaságot, kép beillesztés lámaságait nézzétek el nekem
Chernobylite ultra
SOTTR ultra
GPU-Z
HWiNFO
-
őstag
Köszönöm, jól kitapostad, kitapostátok az ösvényt, amúgy még decemberi shopping eredmény, látom most nagyon elszálltak az árak
Korábban írtad, hogy az MPT-nek lelke van, rendesen belefutottam én is, minden gép restart után más mV-t adott a kártyának, hiába állítottam, fix 1.018mV fölé nem akart menni, most hybrid MPT értékekkel megy a decemberi driverrel, keverék 6800XT és 6900XT adatokkal , a januári driver nálam full bug-os volt mind Steam PUBG multiban (FPS beesés, textura eltűnés) mind BF5 64 fős multiban, a februárit nem merem feltenni, csak rosszat olvastam róla
Sok infó lemaradt az első posztomból, jól kisasoltad, hogy decemberi a driver, a giga z490 gaming x is megkapta az uccsó béta SAM-es bios-t (F20b), az ON, nem vagyok egy mai csirke, de jobb a min és stabilabb átlag FPS-eket látok
MPT ( Wattman-ban 2200 a min és 2400 a max freki 15% áramkorláttal)
-
őstag
Köszi, igen, a finomhangolás Most megállt a tudomány, 2400 fölé nem tudok menni, minden gém és bench kilövi a drivert és mindaddig 500-on tartja a default és boost clockot amíg nem törlöm az SPPT- t MPT-ben gép újraindítással együtt
Ami fura, hogy MPT-ben 2600 a max boost lehetőség, a frekis oldalon meg 2475, a gyári volt meg 1050/1075
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
Köszönjük a részletes tájékoztatást, most sok mindent helyre tettél a fejemben
A garanciával kapcsolatban nekem osztrákból jött, bolt szerint 24 hónappal, Sapphire Customer Support lecsekkolta SN alapján és 36 hónap az a 24 Nagyon sok oldalon 24-et írnak, holott 36-al jön a gyárból A 12 hónapos magyar csodaboltokat meg nem is értem
Többen írták elöttem, hogy sokszor zökkenőmentesebb és gyorsabb egy külföldi gariztatás, személy szerint jobban preferálom a külföldi boltokat.
Más: G.Skill ramom 5 évet kapott itthoni boltból, dobozán meg élettartam gari szöveg...Bármi lenne(kopp-kopp) gyártónak irok egyből[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ScomComputer #6170 üzenetére
Írtam pm-et Ide nem írom ki, sorry Az rgb nekem 8, nitron is jól nézett ki
-
őstag
Egyik német boltban van ref giga 6800, vegyétek amíg van
-
őstag
válasz Piszmaty76 #6232 üzenetére
Elég jól kiolvassa az adatokat, mik a konkrétumok? Ha belinkelnél gpu-z "max" értékek screenshotot akkor jobban tudunk segíteni
hackeeeee, te termeled az áramot a 0.0000V voltage-al
-
őstag
Jó sok hozzászólást termeltetek az este, megnézem majd ezt a virtuális felbontást
Piszmaty76
Szerintem teljesen jó értékek, szép számmal vannak itt 6900XT-sek Ezt már nem fogom tudni megmagyarázni az asszonynakHighend55
Gratula, várjuk mit tud, képeket is lőhetnél[ Szerkesztve ]
-
őstag
Rég röhögtem ennyit ... online telefononos help deskel alias Bezol Tuning pityuval... Hát ez oltári qjó
...Esélyesen mind a ketten rossz-rossz darabot fogtatok ki abból, ami a másiknál jó-jó darab volt... -
őstag
válasz Piszmaty76 #6343 üzenetére
A Memory Clock világbajnok BeZol irigy lesz
-
őstag
Most jutott eszembe, sokat szívtam vele, akinek giga z490es lapja van sapphire rx-el, a giga rgb fusion összeakad a trixx-el, trixx semmi infót nem olvas ki, amíg az rgb fusion is fut, led-et sem enged változtatni, remélem valakinek hasznos lesz
-
-
őstag
válasz ScomComputer #6393 üzenetére
Ez engem is érdekel Nálam is EKG-zott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest