Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Thomas43 #8373 üzenetére
Dehogy kell a régebbi, most már a top 5 TS graphics score-ban (1 gpu) szeretnélek látni Én már visszacsúsztam 28-ig, Jacek 55
Egy 22100-at össze kellene lapátolnod, azzal bennt vagy a top 10-ben Asrockra nem láttam még vizes blokkot, csak ref és sapphire#8372 Toxy
Szia és üdv a klubban, egyre többen vagyunk, ezt jó látni[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Thomas43 #8427 üzenetére
Tdp limiten tudsz még tolni, nálam 417W is volt, Cherno-ban meg elpörögtünk 2800 fölé is [link] és [link]
SN alapján kötelesek megmondani, én is oda-vissza pattogtam bolt és sapphire között#8431
Lehet, hogy nem vállal a sapphire, de ha hivatalosan 36hónap van a kártyára, akkor a paraszt webshop ne kettővel árulja már[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Thomas43 #8434 üzenetére
Top 9, grat Top 8-hoz 22136 kellene Szerinted hol a vége a golden chippednek? Van még benne tartalék?
BeZol szerint a gt1 magasabb frekin is lefut, mint a gt2 és gt2 váltásnál csökkenteni kell a frekit, talán így lehet még több pötty#8433
Értem, de a gyártói 36 hónap akkor is ott van
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz Thomas43 #8434 üzenetére
Ez a Phantom D AsRock 6900XT - vel?
Ingame milyen hőfokokat tud? Esetleg ha játszanál egy huzamosabb ideig mostanában a háttérben egy hwinfo -val majd arról képet tudnál amin látni a hőfokokat és fan speed -et?
Ez vagy egy Red Devil között filózokThere's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
válasz Thomas43 #8454 üzenetére
Csak találtam egy [ilyen] csodás indonéz, taiwani akármilyen review-t róla
Nála 80+%-on tekernek a ventik és 70-72fokos a kártya. Igaz a háttérben jobb felső sarokba az lenne a gép akkor jó kérdés annak mennyire normális az airflow-ja, nekem egy LianLi Lancool 215 -ösbe menne.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Sontir Fel
őstag
válasz Thomas43 #8459 üzenetére
Te vagy a császár, én nem rég költöztem át egy matx házba, de nincs szívem eladni a haf-xet. Most azzal nyugtatgatom magam, hogy vagy nekem később, vagy majd a gyereknek jó lesz
BTW gondolom ott tuti jobb hőfokokat kapnék én ins
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
veterán
válasz Thomas43 #8491 üzenetére
Probálgattam az uj drivert na nem sok sikerrel, nem is értem. Belőttem ugyan azt az MPT mint neked, ugyan az a wattman.
Time spy statban 5Mhz alacsonyabb a max frekim, de magasabb az átlag 2-3Mhz-el, erre 1000 pontal kevesebb graf pont
Majdf rakok képet meg nézegetem de asszem megnézem egy friss winnel -
fejesg2
aktív tag
-
steewcv65
őstag
válasz Thomas43 #16304 üzenetére
Szerintem ez egy teljesen jo program, ami fullra tekeri a vgat.Nekem nincs vele bajom es szoktam is hasznalni.
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
BeZol
őstag
válasz Thomas43 #16354 üzenetére
Lehetni lehet ha kell neked az extra 10-20% teljesítmény, kérdés h megéri-e.
Forza Horizon 5 alatt nem fogyasztott olyan extrém sokat a gpu mint egy Time Spy alatt, ezért órajel-tesztelésre tökéletes, hogy mi a kártya teteje, és akkor ha durvább terhelésű a játék amivel tolod (mint pl. egy Metro Exodus), akkor ott sem kéne összecsuklania megfelelő hűtés mellett 100-150W-al magasabb fogyasztássalHa már 24/7 tuning, én 380W körülig lőném be, hiszen egy 3080 Ti is akörültől fogyaszt léghűtéssel, és ehhez elég a gyári hűtés is 1800-as fordulattal, legalábbis vmi ilyesmi rémlik nekem, és itt már 2700MHz-es órajelet tudott emlékeim szerint (Shadow of the Tomb Raider benchben néztem).
Tehát én úgy fogalmaznám meg a kérdésedet, hogy akarsz-e 24/7 2700+MHz-en lenni úgy, hogy 2885-2935MHz körül halt el a 2 jobb példányú ulti chipes 6900XT nálam, cserébe simán 500W felett lehet a fogyasztás ehhez.
Nyilván sztem nem éri meg, csak benchelés erejéig, de ha neked megéri, szívesen várjuk mire jutottálbodo753:
hát akkor vmivel meg kéne csiszolgatni h tutira síkban legyen ("die lapping"), különben az életben nem lesz jó a hot spot
Alap usereknek az ilyesmi fel sem tűnik és nem is zavarja, érdemes lenne keresni egy másikat, hogy mehessen vmennyi OC is, mert bőven van ezekben tartalék, egyébként meg igen, mehet alulfesz mondjuk 1100mV-ra -
Sontir Fel
őstag
válasz Thomas43 #16354 üzenetére
Nekem ilyen van, elégedett vagyok vele. A gyári OC móddal használom, toltam neki még feszt és a memórián is húztam kicsit. Nekem ennyi elég.
Biztos nem vizezném, mindjárt itt a következő generáció. Jó eséllyel amiért majd akkor eladod ezt és a viz árából kijöhet egy szintlépés
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest