- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy időben az volt az ár-teljesítményben a legjobb, legalábbis több nagy youtubes csatorna is azt hozta ki. Egyébként átlagos kártya, igazából a többi árához képest viszonyítva lehet jó választás (azt meg te tudod, hogy mennyiért tudnád beszerezni őket). Úgy emlékszem, hogy aki ilyet vett nem panaszkodott.
-
fatal`
titán
20.7.2 van fent nekem, nincs probléma. Csak a Windows-zal, ha készenlétibe mennek a monitorok, akkor néha (nem mindig) minden nyitott ablakot átpakol az egyébként kikapcsolt 4k tv-re és, amikor visszakapcsolnak a monitorok, akkor vagy át kell húzni róla az ablakokat, vagy eleve a monitoron nyílnak - de néhány program beragad a nagyított (300%) állapotba, újra kell indítani őket. Más gondom jelenleg nincs.
-
Exodion
senior tag
Nekem eddig egyikkel sem volt komolyabb bajom. 20.5.1 elottiekkel 9gag GIF-ek videok betoltesekor volt egy kb tizedmasodperces fekete villanas, 20.5.1-el ez megszunt. Most 20.7.2 -n vagyok zero problemaval, es 0db DDU hasznalattal.
Ha mukodik nincs gondod vele akkor folosleges visszamenni regebbire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 3
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest