Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:04:18

LOGOUT.hu

Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8875) ΞΔGLΞ válasza Shkiz0 (#8872) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Komolyan, milyen stílusról beszélsz, írsz? Teljesen normálisan írtam végig. Egyszerűen nem értem, lovagoltok itt azon, ami engem nem érdekel, nem is kérdeztem, de csak mondjátok. Ha mindegy lenne, akkor nem ezt szajkóznátok, hogy 10 ezer forint meg lfsz oc.
Mi értelme van ennek, hogy másikat
kioktatjátok olyanról, ami nem téma? És akkor végén jössz valami stílussal, kíváncsi vagyok melyik szófoszlányra érted, hol és mikor írtam úgy, hogy azzal belegázoltam valakinek is a lelkivilágába. Azt sem értem, hogy mi az a kaszinó játék, de mindegy is, mint írtam én nem játszom. Ki fog derülni és befogom írni, akár képekkel is, hogy volt/van-e értelme az SE-nek, hiszen írtam, hogy lesz ott egy gaming X és egy Rog strix is.
Lépjünk már túl ezen, SE-t veszek és ennyi, ha meg nem váltja be a reményeket, amit szintén kétlek, de kitudja, visszaküldöm. Pontosan emiatt nem áfás-ra vesszük...
Peace mindenkinek... :R

(#8871) Chaser
Load-ban, kb egyformák, idle-ben a DRP4 halkabb. De alig valamivel. Szóval azok a dög 14-es ventik azért elég szépen csendben forognak.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.