- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
Nálam még mindig minden patent, nagyon smooth. Gears5, Forza4, Battlefield V.
Ha vmi beakad, érdemes még törölni a játékok .cfg-it, illetve törölni onedrive-ból is, mert képes ugyanazt a vackot visszarakni. Beéghetnek a korábbi kártya beállításai. Esetleg még Origin-ben vagy Steam-ben is nullázni a felhőt, meg újrarakni a game-et.
cfg innen törlendő ID könyvtár, Battlefied V etc....: C:\Users\"saját felhasználó"\AppData\LocalQuake Champions-os memória megzabálást is megoldottam azzal, hogy driverben a Shader Cache-t átraktam AMD optimalizáltról --> Be-re. Most már ez is frankó.
Annyi zavar még, hogy Vegánál több Pstate volt, ugye p1-p7-ig, ott jobban tudtam vele játszani, hogy kiakasztom már p2-p3-tól a frekvenciát és a voltot, hogy jobban tartsa low graph-on is, de ez csak a quake-nél zavar (240Hz-es monitornak jól esne). Mind1 megoldottam úgy, hogy felraktam High-ra mindent, aztán hadd szóljon. Így sem megy le 150-160FPS alá. Átlag 180-200+.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós kamerák
- E-roller topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AliExpress tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged