- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #7161 üzenetére
Benne lenne húzva 3,5-ig, vrm-ek csak kibírnák.
-
westcoastog
veterán
Valakinek eladó 3870K esetleg?
-
westcoastog
veterán
A8 3820-at mennyiért lehet eladni? Erre nem írtak árat a beárazós topikban.
Januárban ha megjön a fizu lehet vennék egy fx4100-at meg lapot hozzá. -
westcoastog
veterán
6550d+6670 átmeneti megoldásnak jó míg nem lesz normális vga-m vagy nem újítok gépet?
Játszanék már nagyon, de még 30k-s vga-ra nem tudok most félre tenni, sem az új gépre, így átmenetileg kéne valami, ac4 is már a gépen van de 6550-el játszhatatlan, bf3 is ocsmány már 800x600 lowon.. -
westcoastog
veterán
válasz
montedpandur #7088 üzenetére
Jó féle kártya, csak a procid kevés mellé.
-
westcoastog
veterán
válasz
montedpandur #7085 üzenetére
Mennyi volt az az adott keret?
-
westcoastog
veterán
válasz
montedpandur #7083 üzenetére
Gépösszerakás előtt érdemes lett volna az igényeidet felmérni, és nem összedobni egy apu-s konfigot.
Mivel ha külön vga-ra vágysz, fölösleges az apu, de akkor már a ramon is lehetett volna spórolni, meg a tápon is, és akkor már minimum egy fx 4-6100-as gépet összelehetett volna rakni szerintem. -
westcoastog
veterán
válasz
montedpandur #7081 üzenetére
Ó 650w-os táp mellé már álmodozhatsz bőven.
De fölösleges csak a physics miatt nagy vga-t venni, engem még nem zavart hogy kimaradtam a fizix élményből.
Bár ez egyéni preferencia kérdése. GTX650TI boost esetleg, sokkal nagyobb vga-t nem érdemes 3870k mellé venni. Procilimit, de szerintem a milyen vga-t topikban megmondják a frankót. -
westcoastog
veterán
válasz
montedpandur #7079 üzenetére
Dual graphics helyett ha már 50k-s vga-val álmodsz, vegyél egy 7850-et vagy annak megfelelő nv-t.
Persze ezek 50 alatt vannak.
Olyan meg nincs hogy az alaplap "elbír".
Maximum chipset-vga inkompatibilitás, de nem valószínű, az már fontosabb kérdés hogy abban a codegen házban, milyen tápegység van, mert azt nem írtad. -
westcoastog
veterán
Visszatértem igp-re, meglep milyen erős ez a jószág, bf3 1024 lowon elviszi, borderlands is egész jól fut. De azért egy 6570 minimum kell majd mellé.
-
westcoastog
veterán
válasz
atti_2010 #5280 üzenetére
Biosban beállítottam hogy minimumon pörögjön a hűtőventi, és 45 foknál kezdjen emelni, na eddig ezt még egyszer sem tette meg, szóval max hőmérséklet sem lehet olyan nagy.
De az idle hőmérséklet biztosan hülyeség, legalább 28-30-at kéne mutatnia szerintem.(#5281) Silentfrog
Más is ennyit mérhet hiszen a lapból olvassa ki.(#5283) katona.jozsi
de csak a program szerint.(#5284) Silentfrog
Az vagány. -
westcoastog
veterán
Hogyan tudnám megmérni másként a proci hőfokát? Mert az biztos hogy nagyon alámér a szenzor.
Nagyon szép a 17-20 fok idle de nem igaz sajnos. -
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5136 üzenetére
Hát itt krumplifalván, Őrhalomban nem igen van ilyen, a legközelebbi pick-pack pont Salgótarjánban van.
-
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5134 üzenetére
Futár hozta, ~90 kilométert azért nem fogok buszozni.
Így még nekem rájött 2540 Ft költség, így 36k-ból jött ki ez a vásárlás. -
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5132 üzenetére
Hangja, terhelés alatt meg sem emelkedik, még 63 fokon is teljesen csöndes.
Szerintem megéri. -
westcoastog
veterán
Silentfrog
Na, kis vélemény a 7770-ről, stalker cop dx11 magas beállítások teljesen jól fut, batman arkham city szintén dx11-ben maxon aa nélkül kültéren 30fps épphogy megvan, beltéren futhat 60 képkockával is, de így is elég jól játszható, ehhez nem kell sok fps.
Majs egy call of pripyat benchet lehet nyomok,ott legalább kapok konkrét eredményeket. -
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5126 üzenetére
Szerintem ha csak órajelet emelsz is nő valamennyit a fogyasztás, nem tudom beleférne e.
-
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5124 üzenetére
Most hogy auto-ra tettem, az overdrive 2500mhz-re 1,3625-öt ír, míg turbo core-ra 1,415-öt.
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #5122 üzenetére
Úgy néz ki mégsem a proci a ludas, alap feszen is ugyanúgy fagy a progi.
-
westcoastog
veterán
Ennyi volt az alulfeszelés, följebb emeltem 1,3-ig, a 3d mark vantage megfingatja a procit már a grafikus teszteknél.
-
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5100 üzenetére
Ja majd holnap alaposan kipróbálom.
-
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5095 üzenetére
Topikjában ez a típus áll az első helyen amit ajánlott megvenni, hűtését dicsérik nagyon.
Holnap már a gépben lesz, várom. -
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5093 üzenetére
Aztán sapphire-t vettem, ezt ajánlották most.
(#5095) Silentfrog
Innen az iponról vettem, használtan lófütty sincs az aprón, pang az egész. -
westcoastog
veterán
válasz
MZperX75 #5088 üzenetére
Eladtam az alaplapot és ramot, így visszatudok tenni 22k-t, még eladok 1-2 cuccot aztán vissza is mehet a pénz amit most elköltök, na meg megyek gyakorlatra, azért is fogok pénzt kapni, egy keveset.
(#5089) Silentfrog
Az a csöpp oc nem nagyon számít, annyit húzok rajta afterburnerrel, tudom ebben a helyzetben hülyeség a márkát nézni, de a sapphire jobban vonz.(#5090) MZperX75
Tudom jó hülye vagyok na, de nem a te pénzedet költöm szerencsére. -
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #5086 üzenetére
Sikerült intéznem muterral még pár forintot a félretett pénzemből, szerintem rendelek is egy VTX3D VX7770 -et.
-
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5085 üzenetére
Most max 25500-am lenne, csak a félretett pénzemből kellett kivennem más célokra, és maradt a kivett pénzből 3k, ezt dobnám ehhez, iponról pont kijönne így.
Hangszórót is kitudja mikor adom el, bár nagyon jó lenne a 7770, még átgondolom gyűjtsek é valahogy. -
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5083 üzenetére
Csak nincs még keresetem, így nehezen kaparom össze az árát, nem tudom mit adhatnék el hirtelen hogy tudjak is venni 7770-et.
Az aláírásomban lévő hangszórókat el kell még andi, meg még úgy is kéne valahogyan szereznem pár fillért. Aprón van 28-ért giga 7770, csak elméletileg az eladó nem postáz, cumi. -
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5081 üzenetére
Az mondod várjak még vele akkor? Csak annak a gigának elég gagyinak tűnik a hűtése.
Hm, mit tehetnék még pénzzé... -
westcoastog
veterán
Belevágjak a 7750-be? Most pont meg tudnám venni.
Ahogy nagy nehezen nézelődtem, a dual graphics épp hogy hozza a 6770 szintjét, amit a 7750 biztosan tud, kis oc-vel meg feljebb is. -
westcoastog
veterán
válasz
katona.jozsi #5046 üzenetére
Az jó lenne ha tudnál szerezni erősebb vga-t, mert nagyon elbizonytalanodtam hogy kell e a dual graphics, vagy inkább gyűjtsek pénzt és vegyek 7770-et. Így is elég alacsony fogyasztású, és bika gépem lenne.
(#5048) MZperX75
Miért nem lenne az? Nemond hogy egy 4 magos proci, 8gb rammal meg 7770-el nem erős.
És még csak szét sem fűtené magát meg a villanyórát sem tekerné le a falról.
Csak a legolcsóbb 7770 is 32ezer körül van. -
westcoastog
veterán
válasz
katona.jozsi #5041 üzenetére
Az lenne a legjobb ha egy erősebb vga-t is tudnál szerezni a teszthez, például 6770, 7750 vagy 7770, hogy ezekhez képest mit hoz a dual.
Címlapos írás lesz? -
westcoastog
veterán
válasz
katona.jozsi #5033 üzenetére
Szerintem érdemesebb lenne egy excel táblázatba elkészítened az eredményeket, majd egyszerre beírnád ide őket szépen, nem kell külön kommentelgetni mindig.
-
westcoastog
veterán
válasz
katona.jozsi #5030 üzenetére
Azért azt nem mondanám hogy nem profitált belőle.
-
westcoastog
veterán
válasz
katona.jozsi #5023 üzenetére
Csak úgy özönlenek az fps-ek, futtasd le még egyszer, de közben futtass egy frapset is, és közben nézd az hány fps-t ír, egy ilyen kis rendszertől ennyi fps cop alatt dx11-ben eléggé hülyeség.
(#5027) Tomix24
Az lehet, éppen ezért írom hogy nézze teszt közben a frapset, nagyon max 35-40 fps-t ha produkálna, nem 310-et. -
westcoastog
veterán
válasz
katona.jozsi #5019 üzenetére
-
westcoastog
veterán
válasz
katona.jozsi #5017 üzenetére
310 az keményen néz ki.
Azért egy high beállítást megnéznék vele, 1680-ban ugyanígy.
Meg a többi játék amit írtam is jó lenne. -
westcoastog
veterán
válasz
katona.jozsi #5007 üzenetére
Kapásból futtathatsz egy stalker call of pripyat benchmarkot, vagy olyan játékokat nézel aminek van beépített tesztje.
Elég ha nézed az fps mérőt, és megnézed mennyit ingadozik kb 10 perc játék alatt, hogy ha haladsz úgyis változik a helyszín, leírod min-max értékeket, beállításokat és kész.
I am live, ac revelations, batman arkham city, stalkerek, hirtelen nem jut más az eszembe.
1680x1050-es felbontás, ha van ekkora monitorod, no aa. -
westcoastog
veterán
válasz
katona.jozsi #5003 üzenetére
Játékokra lennék kíváncsi, csinálhatnál pár tesztet, stalker cop, assassins creed stb, mert már megfordult a fejemben egy 6770 is a dual graphics helyett, csak hát pang az apró, alig van használtan ilyen.
-
westcoastog
veterán
Iponon azt írták hogy llano mellé nem fontos ddr5-ös memóriával vennem a 6670-et, kinek mi a véleménye erről? Bemásolom a hsz-t:
"Ha Llano-hoz veszed, nem fontos DDR5-ös verziót venned, elég a DDR3-as, az lehet kevésbé is melegszik.
A DDR5-ös is DDR3-asként üzemel Dual Graphicsban, így spórolnál vele, miközben ugyanaz a végeredmény
Vagy ugyan annyiért már megkapod a 2GB-os Gigabyte-ot, vagy egy Sapphire-t."Azért ezzel lehetne egy kicsit vitatkozni szerintem.
Mondjuk 2gb-os ebből a kártyából bőven fölösleges. -
westcoastog
veterán
Hopp, egy 2 másodpercre most becsíkozott a kép jobb oldalán.
-
westcoastog
veterán
válasz
MZperX75 #4853 üzenetére
Ez ennyire durván nem csíkozott, csak egy vékony csík volt, memóriahibás vga-m telefosta a képet színes kockákkal, szóval nem volt olyan vészes ez.
Lejjebb már nem viszem a feszültséget, 1,187-et próbáltam, cs source-ban indítottam egy 20 cpu playeres matchet és leállt a játék hibával, de a cinebench lefutott. Hagyom 1,2-n.
-
westcoastog
veterán
válasz
katona.jozsi #4800 üzenetére
Remélem.
(#4801) MZperX75
Hát ha összejön rá annyi pénzem akkor lehet, bár ezzel pont az apu-t ölöm meg. -
westcoastog
veterán
válasz
katona.jozsi #4797 üzenetére
Az frankó akkor.
Bárcsak már megvennék az eladó cuccaimat, és én is vehetnék már egy 6670-et. -
westcoastog
veterán
válasz
katona.jozsi #4794 üzenetére
Mikkel játszol? És milyen felbontásban?
-
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #4747 üzenetére
ha megveszed akkor tud jpg-be menteni, és a 30 másodperces videófelvétel korlát is feloldódik.
(#4748) joker1220
Nekem is engedi állítani a szorzót, win ki is írja mekkora órajelen menne, de nem megy annyin.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 2400G
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest