Új hozzászólás Aktív témák

• s3toraph

senior tag

válasz #31600896 #6961 üzenetére

Oké, köszi! :)

Arkennys: Rendben, akkor 3870K lesz! :R Ahogy nézem a low end játékos kategóriát hozza IGP-vel, az meg egyelőre elég nekem. Ha lesz rá keret, egy 7770 a cél, mert nagyon szimpatikus kari teljesítményben és fogyasztásban is.

westcoastog: Közben felfedeztem egy olyat (lehet csak nekem újdonság), hogy ha nincs bent dVGA a gépben, és az IGP-nek auto-ra állítom a shared memory-t, akkor alapból 256MB-ot ad neki de csak single channel-ben! Ez netezésnél sem változik. Érdekes. Ebből kiindúlva jobb ha 512MB-ra rakom fixen, mert akkor írja is hogy dual channelben megy. Ha auto-n marad, elképzelhető hogy játékban azért leesik az FPS szám, mert beltéren szaladgálok, kevesebbet kell számolni így visszaveszi a memót meg a csatornát? :F Játszani nem nagyon játszottam még ezzel a konfiggal és IGP-vel, szóval nem tudom.
    -------
    Én fix 512-re raktam. Az mondjuk érdekes volt a "sine mora" nevű játéknál, hogy nem szaggat a kép, hanem lelassul az idő. :D Ez meg milyen már? Tehát nem szaggatva mozog a repcsi, hanem ha lassul akkor mindennek lelassul a mozgása. Ez most valami technikai megoldás akar lenni a zavaró szaggatás helyett? :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés