Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [K2]: AnyDesk átverés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Frigetrus
üzenetére
Nincsen. Nem láttalak még fórumokban ahova szoktam írni, a kollégázást megszoktam (itt főiskolán hülyéskedésből indult, mostanra meg gyakran magától jön megszólítás mellé
), a kiemelést meg azért tettem bele, és szoktam is, hogy a megszólított biztos észrevegye. Enélkül én már pl siklottam el nekem szánt válasz felett. 
Hülyeséget nem mondtál, jogos dolog. Én is jobb szerettem volna egy FSP-t mondjuk, de ez volt akkor hirtelen elérhető (árban és helyileg is). Bár nem bánom, szerintem elleszek ezzel a táppal jól. Idővel majd lehet váltok, bár míg gond nélkül van a jelenlegi, fölösnek érzem

Szóval ellenérzésem nincs, elnézést ha úgy tűnt volna

-
G33Z@
tag
válasz
Frigetrus
üzenetére
Lazítsatok már, nem érek annyit, hogy vitázzatok :-)
Ha ez a tápom is elcsattan, akkor tényleg megvárom, míg egy húszassal nem tudok elindulni venni valamit. Féltem a többi alkatrészem ugyan, de a deszkámban állítólag valami nagyon kiváló védelem van. Igaz is lehet, merthogy két nap alatt két tápom durrant el, de am semminek semmi baja.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Logitech szerviz
- Óra topik
- Ubuntu Linux
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), a kiemelést meg azért tettem bele, és szoktam is, hogy a megszólított biztos észrevegye. Enélkül én már pl siklottam el nekem szánt válasz felett.