Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frescho
addikt
-
Stirlitz
senior tag
válasz Stirlitz #8263 üzenetére
Hello! találtam a cuccaim közt, 2db pentium 100 és egy 166 példányt, mind socket7-es. Meg egy celeron 733as-t is. De ami lényeg, sikerült túrni egy amd k6-III példányt is. 400AHX az azonositó. Jól emlékszem ugye, és ezek még nem szorzózárasak, ugye? Menyit fogyaszthat egy ilyen proceszor alapórajelen? Mert sajna a p2 400mhz procira még nem tudtam rájönni, hogy járathatnám 66mhz-es fsb-vel. 24/7 gépben lenne, számít a fogyasztás is nagyon. Persze még nem tudtam kiprobálni, müködnek-e. Emlékezettem szerint mind müködőképes volt. Amikor elpakoltam őket, illetve a pc roncsokat, amiben voltak.
Ok, megvan max tdp 26w és nem szorzózáras.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz Stirlitz #8277 üzenetére
HI!
most olvastam fogyasztasos kerdesed, aszem p2-p3 vonalon alaposan korbejartam itt
udv
neduddki
p.s. provat kart lenni, de msot ma mind1:- )
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
frescho
addikt
válasz Stirlitz #8305 üzenetére
Nezegettem a fogyasztas/ teljesitmeny aranyt es azt talaltam, hogy az FSB nagyon megdobja a teljesitmenyt, jobban, mint a core frekvencia. Ha 2.5x112-ot (280Mhz) be tudsz allitani, akkor egy 300MHz folotti teljesitmenyre szamithatsz fokent apache es mas mem limitalt alkalmazas alatt. Kivetelt csak az FPU limites dolgok kepeznek (pl. mp3 kodolas)
A fogy/telj aranyt az javitja, hogy 280-on - 300-al szemben - le tudod vinni a core feszultseget.
https://frescho.hu
-
őstag
válasz Stirlitz #8681 üzenetére
Én szívesen lemondok bacsis javára a kártyáról. Úton van felém elméletileg még egy 4000-res isas tseng kártya (mostani nem fér bele a házba), illetve a pcios voodoo3 2000-re már két foglalásom is van. Csak még nem értek rá értejönni.
Amúgy szép darab, szívesen kipróbálnám. Csak már nincs itthon ega monitor, pedig ezt azzal kéne járatni Ami volt itthon valami német menü volt beleégve. Nem nagyon volt zavaró, de látható volt.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Stirlitz #8686 üzenetére
nem tudod rádugni az EGA kimenetre a VGA moncsidat mert az EGA-nak 2 soros a csatija míg a VGA-jé 3soros
peti_s! Ha te szívesen elboltolnád akkor veled rendezném le, és akkor Penyus is és Stirlitz-nek is memaradhat
frescho! Látod a 20-25k közti ár reálisnak bizonyult akkor[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz Stirlitz #8786 üzenetére
HI!
"én nem ilyen szövegeken tanultam olvasni" hat igen nagy faldalom ez szamomra hogy a magyar irodaom remeke ki maratt eltedbol:- (((
udv
neduddki
mod: peti_s: Te pedig tudod az okokat ma eirtam de psszt ez titok:-)))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
zkiss0
tag
válasz Stirlitz #10328 üzenetére
HI!
Kösz a kijavítást, örömmel veszem, szívesen tanulok, mert mindig van mit!
Tuningolni már sikerült, AMD, p4 cerkát (húdemelegvolt), "fordított tuningot" még nem volt szerencsém. Most megpróbálom...
Voltcrafttal majd megnézzük a felvételt, sokat nemnagyon fog változni, a delta a lényeg...Kösz a linkeket!
Windows XP, mert megérdemled! :-)
-
törölt tag
válasz Stirlitz #11971 üzenetére
Tom's hardware-es cikk: Overclocker Pushes Intel's Celeron D to 8.20 GHz
Neki bejött, hogy eltávolította az IHS-t. Az IHS eltávolításának technikájáról annyit írnak, hogy 200°C fölé kellett melegíteni a processzort ( pl. hőlégfúvóval ). -
Badman 4ever
őstag
válasz Stirlitz #11985 üzenetére
Q-Tech és a Q-Tec továbbra se ugyanaz, a tápos topicot szoktam linkelgetni mindig, mert az ami nekem van az ajánlott listán van és mellé kirakták, hogy nem összekeverendő a gagyi Q-Tec-el. (Csak azért mondom, mert Q-Tech-et írtál.)
Röviden: QTechnology ajánlott, Q-Tec nem ajánlott.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
snake1977
őstag
válasz Stirlitz #11992 üzenetére
Hali!
Nekem a gagyi tápok közül egyedül a Mercury-val volt nagy bajom, az a codegánytól 10x rosszabb, kinyírt ismerősömnek egy konfigot szinte teljesen, a hdd és az optikai és a ram maradt használható, a többi kuka. Illetve másik ismerősnél meg az alaplapot nyírta ki. Mindkettőnél eldurrant a táp, nekem eddig a codegány ha nem birt valamit maximum kikapcsolt. Szóval a Mercury a nálam legfélelmetesebb kategóriát képviseli.Azért az agyad ne égjen ki, szerintem itt sokunknak elég a 450-es chieftec vagy hasonló táp,és az még nem egy corsair árában mozog.
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest