Hirdetés
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
válasz
frescho
üzenetére
166 mhz alatt nem indul, ez a minimum sebbesség. Mondjuk az alaplap nem kutya, ami van nekem. Super socket7. Minden integrált rajta. Van itt minden, lan és agp port kivételével. És cpu "softmenu" is van. Egy deka jumper nincs a lapon. Szórakozok vele, nagyon érdekes, annak idején mit adtam volna egy ilyen lapért, hét még, ha agp port is lenne rajt... Ez a retro jó dolog, könnyes szemmel emlékezek vissza a soltek lapomra és a k6-II 300-amra. Meg a 12mb-os voodomra és az S3 16mb Savage 4 emre. És az Unreal-ra. de szerettem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: A kérdés...
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen routert?
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
DarthSun