- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
thomatox #89633 üzenetére
Bármi is lehet...
Az is lehet hogy valóban az alaplapon szállt el valami, pl. a biztosíték ha van rajta - vagy ott megvan a feszültség?
Max. majd kipróbálod az enyémmel ha az jó lesz, szerintem AT-s csatisra szerelem, amúgy is van PS2-AT átalakítóm, de majd kiderül, akár még mindkettőt is rá lehet építeni. -
-
thomatox
csendes tag
válasz
thomatox #59551 üzenetére
TNT2 Pro +Unreal Tournament témában: A régebbi driver hozott eredményt, valami detonator2 5xxverziójút próbáltam, azzal jó. 25-38 fps, de folyamatos. Igaz csak 16bites színmélységen, 32 biten összeszakad akármelyik driver. A gogos és a régen használt unrealtournament.exe azonos.
-
alvaro
senior tag
válasz
thomatox #58129 üzenetére
Gratulálok!
Látom, a lap azért elbírna egy új memóriafoglalat a kettétört helyett, és egy ötödik DIP IC-vel eljuthatna 640k-ig, ami mindenkinek, mindenre elég
Érdekes még, hogy akkor 5db 4 bites memória lesz benne, és megy - tanúsíthatom, mert volt nekem is ilyen lapom. Ezt így hogy?
De tényleg van valami gonosz ravaszság a chipsetben, mert egyébként egy kicsit lassabb is volt azonos órajelen, mint az utódja. Most akkor komolyan 4 bites busszal dolgozott a memóriavezérlő?
Játék: Prince of Persia. Lehet, hogy érdemes lesz CGA vagy EGA módba kapcsolni viszont, amitől sokkal rondább, főleg az elsőtől, mert sok lehet neki a 64k-s framebufferrel (illetve annak darabjaival) zsonglőrködni. Szegény XT
De a V20 az jó alap, gyorsabb is, mint a 8088, meg én anno lelkesen alkalmaztam .exe tömörítést a játékaimon, és az fagy is 186-os utasítások nélkül, szóval nekem nagyon jól jött...
-
-
alvaro
senior tag
válasz
thomatox #57930 üzenetére
Sajnos nem minden lapon kapod vissza a 384k-t, hiába tiltod le a shadow-t. Meg lehet viszont próbálni UMB-t csinálni egy részéből valami spéci memóriamanagerrel v86 mód nélkül. Ilyen pl. a The last byte memory manager. Így akkor is lehet egy kis felső memóriád, ha olyasmivel játszol, ami nem tűri az emm386 és társait.
-
MaxWil
csendes tag
válasz
thomatox #56632 üzenetére
Köszi a képeket!
Kár, hogy az összeset összerakva sem látszik semmi értékelhető.
@ Nálam CACHE témában jártasakat kérdezem:
Szerintetek mennyire zavarhat be az indulásba különböző időzítés?Ha jól látom:
1x Winbond W24257AK-15 (32k x 8; 15ns)
1x Mitsubishi M5M5278CP-20 (32k x 8; 20ns)
3x UMC UM61256CK-20 (32k x 8; 20ns) -
r0b3r
senior tag
válasz
thomatox #56623 üzenetére
Itt még tegyél egy próbát.
Négy alaplapom van mindenféle jelölés, márka, típus, stb nélkül XT-től 486-ig. Mindegyiket megtaláltam kép alapján, csak egy szabad fél óra kellett hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Banggood
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Autós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Ryzen 3 3200G processzor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest