Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- 
			  LOGOUT AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning 
 Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gban veterán válasz  thomatox

üzenetére thomatox

üzenetéreBármi is lehet... 
 Az is lehet hogy valóban az alaplapon szállt el valami, pl. a biztosíték ha van rajta - vagy ott megvan a feszültség?
 Max. majd kipróbálod az enyémmel ha az jó lesz, szerintem AT-s csatisra szerelem, amúgy is van PS2-AT átalakítóm, de majd kiderül, akár még mindkettőt is rá lehet építeni.
- 

- 

thomatox csendes tag válasz  thomatox

üzenetére thomatox

üzenetéreTNT2 Pro +Unreal Tournament témában: A régebbi driver hozott eredményt, valami detonator2 5xxverziójút próbáltam, azzal jó. 25-38 fps, de folyamatos. Igaz csak 16bites színmélységen, 32 biten összeszakad akármelyik driver. A gogos és a régen használt unrealtournament.exe azonos. 
- 

alvaro senior tag válasz  thomatox

üzenetére thomatox

üzenetéreGratulálok! Látom, a lap azért elbírna egy új memóriafoglalat a kettétört helyett, és egy ötödik DIP IC-vel eljuthatna 640k-ig, ami mindenkinek, mindenre elég  Érdekes még, hogy akkor 5db 4 bites memória lesz benne, és megy - tanúsíthatom, mert volt nekem is ilyen lapom. Ezt így hogy?  De tényleg van valami gonosz ravaszság a chipsetben, mert egyébként egy kicsit lassabb is volt azonos órajelen, mint az utódja. Most akkor komolyan 4 bites busszal dolgozott a memóriavezérlő? De tényleg van valami gonosz ravaszság a chipsetben, mert egyébként egy kicsit lassabb is volt azonos órajelen, mint az utódja. Most akkor komolyan 4 bites busszal dolgozott a memóriavezérlő? Játék: Prince of Persia. Lehet, hogy érdemes lesz CGA vagy EGA módba kapcsolni viszont, amitől sokkal rondább, főleg az elsőtől, mert sok lehet neki a 64k-s framebufferrel (illetve annak darabjaival) zsonglőrködni. Szegény XT  De a V20 az jó alap, gyorsabb is, mint a 8088, meg én anno lelkesen alkalmaztam .exe tömörítést a játékaimon, és az fagy is 186-os utasítások nélkül, szóval nekem nagyon jól jött... 
- 

- 

alvaro senior tag válasz  thomatox

üzenetére thomatox

üzenetéreSajnos nem minden lapon kapod vissza a 384k-t, hiába tiltod le a shadow-t. Meg lehet viszont próbálni UMB-t csinálni egy részéből valami spéci memóriamanagerrel v86 mód nélkül. Ilyen pl. a The last byte memory manager. Így akkor is lehet egy kis felső memóriád, ha olyasmivel játszol, ami nem tűri az emm386 és társait. 
- 

MaxWil csendes tag válasz  thomatox

üzenetére thomatox

üzenetéreKöszi a képeket! Kár, hogy az összeset összerakva sem látszik semmi értékelhető. @ Nálam CACHE témában jártasakat kérdezem: 
 Szerintetek mennyire zavarhat be az indulásba különböző időzítés?Ha jól látom: 
 1x Winbond W24257AK-15 (32k x 8; 15ns)
 1x Mitsubishi M5M5278CP-20 (32k x 8; 20ns)
 3x UMC UM61256CK-20 (32k x 8; 20ns)
- 

r0b3r senior tag válasz  thomatox

üzenetére thomatox

üzenetéreItt még tegyél egy próbát. 
 Négy alaplapom van mindenféle jelölés, márka, típus, stb nélkül XT-től 486-ig. Mindegyiket megtaláltam kép alapján, csak egy szabad fél óra kellett hozzá.   
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Robotporszívók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ugyanígy jártam én is a HalfLife-al, nem ment a Steam verzió. Inkább megvettem a korabelit eredeti lemezen.
 Ugyanígy jártam én is a HalfLife-al, nem ment a Steam verzió. Inkább megvettem a korabelit eredeti lemezen.  

De tényleg van valami gonosz ravaszság a chipsetben, mert egyébként egy kicsit lassabb is volt azonos órajelen, mint az utódja. Most akkor komolyan 4 bites busszal dolgozott a memóriavezérlő?
 De tényleg van valami gonosz ravaszság a chipsetben, mert egyébként egy kicsit lassabb is volt azonos órajelen, mint az utódja. Most akkor komolyan 4 bites busszal dolgozott a memóriavezérlő?  

DarthSun
 DarthSun