- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pista0001 #98439 üzenetére
Valami korai, talán SP1- es volt, a telepítés végén jónak látszott, de nem mozdult semmi, egér/bill is hatástalan volt. Sokáig még Win98- at használtam, aztán kaptam moddoltat, ez a tuti, mondták, be is jött, szépen működött. Később kipróbáltam én is pld retróként beszerzett BX cucchoz, evvel volt a leggyorsabb tesztelni, automata telepítő, felismer minden komponenst. P45- el már bizonytalan, de oda meg jó a következő moddolt, a Zone Integral.
Érdekesség még - az alapból már nem supportos gépeknél két szál a mániám, a 98/XP. Első körben P45- re sikerült mindegyiket kiépíteni. A 98- at áttéve Zenbe, bebootolt, felépítette az eszközkezelőt, az XP viszont nem, boot közben kékhalál, viszont ugyanazon forrás DVD- ről a reinstall lefutott, és jó lett. Ebben a 98 nyert, a már feltelepített verziókban meg sztem az XP, a 98- at könnyebb szétvágni kísérletezgetéssel, mint az XP- t. Bár ezt szoktam is hangoztatni hogy be lehet lőni, de csalós, a sok tapasztalat ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest