- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tényleg valamit összekevertek.
(#89416) Fücsök007 : akkor a 8600GTS- t nem is érdemes kipróbálnom
(#89417) arn : igen, valószínű, esetleg azért reménykedik az ember hogy az extrém gyors rendszer ad még valamit rá.
Megpróbálom majd a Tuát, de nemtom végülis hogy a Slot1->S370 átalakítóm tudja-e(#89419) Bile Demon : gratulálok
(#89420) jokeph :
, ja, már gyógyulgatok, ahhoz képest hogy majdnem elpatkoltam, már egész jól vagyok
98 alatti OC tuti hoz plusszt, korábbi gépen is hozott, hasonlóan mint XP alatt, vagy csak kicsivel kevesebbet. A retro tesztek elég jól karcolnak 98 alatt is.
A hűtést végülis nem építettem át, csak ráhackeltem a ventit, de így a GPU és a RAMok is több légáramot kapnak, valamennyit biztos használ, a gyári alulméretezett hűtéshez képest.(#89425) envagyok : az XT- vel az 1.44- es FDD működik, és az 1.44- es lemez is, csak az írásvédővel ellentétes oldalon levő kis lyukat kell leragasztani, aztán megy az egész --> 1.44FDD+1.44lemez--->720FDD lesz belőle 720- as kapacitású lemezzel. Ilyen lemezre felvéstem a DOS6.22 boot- ot, aztán simán indult.
-
Van egy érdekes kísérlet quadro m2000-el (tápcsati nélküli gtx950 4gb)
A lényeg hogy 100w fölé is mentek vele. Ugye a 75w az 3.3 és 12v tehát maga a gpu ha 12v-ról megy vrmezve akkor értelem szerűen kevesebb mint 75w lehet.
[link]
Nyilván fene se tudja mit bírnak a pcie sávok maximum. Lap felől nincs limitje mert nem feltételezik hogy nem szabványt vesz fel a kártya. (Bizti lehet van a lapon)
Alaplapja válogatja de jobb lenne 75w felett a 12v-ot nem a lapból venni.
Csak azt akarom mondani ezzel hogy nem lehetetlen a tuning csak a pcie miatt. -
Fücsök007
őstag
Kivétel ha van plusz tápcsati PCI-E sávoknak az alaplapon, akkor több a limit, bár ez elég ritka.
Darthsun: A 8-as széria nem véletlenül nem fog menni, mivel az egyesített shader-ekkel a Win98 nem tud mit kezdeni, csak XP és újabb OP rendszerek. A gyakorlatban a Geforce 7 széria csak javított + felturbózott 6-os, nem véletlenül tudtak több szoftveres újítást visszaportolni a 6-os szériára utólag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Napelem
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest