Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jokeph
üzenetére
Mennyit nyomtam én éjszakákon át a multis verzióját (ET) quake3 motor pörgött mint az állat.
Acorp 7tk266AL 2000+ athlon titan cu5tb és 368mb SD ram meg asszem MX400 aztán Ti4200 OTES hajszárítóval meg laposmaxtorral kodegen táppal
és egy rövid életű Gaba monitorral.
Az megmaradt hogy mg42-vel valami 4000 vagy 5000 lőszer felett használtam egy meccs alatt meg persze noob rakétáztam stb. Javítgatni a tankot, water pumpot, depo gate-et meg a fene se tudja még mennyi mindent. Csak úgy csatogott az isdn modem.
Aztán jött a Cod ami bár messze elmaradott volt csapatjátékban de totál más élményt adott. [link] Na az a mai napig megvan úgy ahogy 2003-ban felraktam azokkal a screenshotokkal és demókal mert warokon kellett felvenni. Szóval vissza tudom nézi amit közel hány éve is....belegondolni is rossz. Jókis ventrillóval aztán később teamspeak de a ventri szerintem messze jobb volt, ma meg már mindenféle agyoncsicsázott hulladék van ilyen célra.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és egy rövid életű Gaba monitorral.
DarthSun