Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
benedekco #82479 üzenetére
++1
A V2/3 élénk, ragyogó képminőségét elsőnek a GeF3 tudta hozni 16/32 bit ide vagy oda. A GeF2MX- ek vegyesek voltak, volt amelyiknek szép képe volt, volt amelyik ugyanolyan fakó, értékelhetetlen volt mint a TNT- k. GeF2GTS/Ultra nálam nem volt soha, úgyhogy arról nemtudok semmit. Retronak legbiztosabb a GeF4 sorozat(vagy újabb), azoknak már egyértelműen eleven a képük. Egy selejtezésből kapott brandban is gyorsan cseréltem a TNT2M64- et FX5200- ra, sokkal jobb teljesítmény és kép.
A baj hogy ezeket már többször leírtam, páran megvesszőztek, kiutáltak érte. De nálam az van hogy - figyeld az eredményeket, gyűjtsd a tapasztalatokat, vesd össze a véleményekkel, vond le a következtetéseket. Amit a gyakorlatban nem próbáltam ki, arra nem szeretek erősködni, de amit a saját műhelyemben megtapasztaltam, na onnan már nincs az a vélemény ami eltántoríthat(#82480) jokeph : köszi, gondoltam amúgy, de mondom megkérdem, hátha van valami ellenjavallat az X99 kapcsán. Letesztelem a HD6850 XP/Win10 sorokat, aztán próbából mellévágom a retro 6600GT- t. Ha úgy rendesen setelhető lesz az eszme, akkor a PCIe1 slot kap valami modernebb videot, a 2. Slotban pedig benne marad a HD6850. Utóbbinak van XP drivere, de egy újabb GTX10xx/16xx/20xx- nek már nincs. Ha bejön a mutatvány akkor elég nagy átfogása lesz a gépezetnek. Kb 97-napjainkig. A 8C/16T Xeonnal azért mennek a relatíve újabb cuccok is.
Gratulálok a nagyvadhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Battlefield 6
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Hyundai, Kia topik
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest