Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz jokeph #77117 üzenetére

óóóóóóóó hát én röstellem, de sosem vittem végig a kampányt. Ellenben megjelense napján már Frozen throneoztam. Évekig voltunk 4v4ben EU elsők, ezenfelül kissebb versenyeken rendszeresne ott voltam. Itt a faluban a helyi PC barlangban rendsztersen 2-3an jöttek ellenem, 2014-15ben meg az esti játszások alkalmával ha a War3 került elő, akkor rendszerint az volt a csapatfelosztás, hogy az egyik fél én, a többi meg csomóra (ez 2-3 ember).
    2015 óta csak egyszer vettem elő, még tavaly január-március tengelyen, de nagyon berozsdásodtam, meg a játék is sokat változott.

Emlékszem erre a lapra volt rajta AGP és PCI-E is, akartam én is ilyet, de túl drága volt, ráadásul az Athlon XP-m lecserélését hozta volna magával, ami 2,66GHZ-en még bőségesen elég volt akkoriban.
    De ilyen 5200+ egy ismerősömnek volt, 512MB RAMmal kezdte, a végén már 3GB memória volt benne neki, meg vagy 3 VGA-t is elfogyasztott, a végén már 9600GT volt benne, utána megfvette a 9500-as Phenomomat 2GB RAMmal HD4850-el. (később megvette külön a HD4890-et is tőlem)

Nekem a HD4200 az a HD3870X2 és a HD4850 között volt pár napig, míg az egyik kártya elment a másik meg megjött.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés