Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
Mondjuk ehhez ket dolog is kellett, egyreszt ez volt a hibas kondik korszaka, a lapgyartok ilyennel szereltek a lapokat, masreszt hirtelen megugrott a 10-20 wattokrol 70-80 wattra a procik fogyasztasa, es ezt se hutesi, se vrm oldalrol nem reagaltak le megfeleloen.
legszebb emlekeim az abithoz a bh6/bx6 korszak, utana ficsor szinten jok voltak, es mindig beprobalkoztam, de nekem nem volt szerencsem veluk, 98 utan talan ha egyket lapjukkal nem volt problemam. Raadasul gyakran mindenfele xaktas dolgokkal jottek elo, gariztatni is kb a lehetetlen kategoria volt.
amik mostanra tuleltek, azokkal szvsz mar nem lesz problema, de az asus erosen felulprezentalt a retrozasban.
-
Kadi Laci
tag
Tapasztalataim szerint az MSI alaplapok voltak toronymagasan elko problémákkal "megáldva", Abit-ok pár évet kibírtak, pedig nem gyári értékeken voltak a CPU-k.
Csináltam tesztet AMD-s alaplapokkal 1.MSI, 2,Epox, 3.Albatron, 4.Abit és 5.Asus N-Force2 mindben Barton válogatott példány működött 2,5/3.2. Megközelítőleg azonos feltételekkel használták és ebben a sorrendben adták meg magukat. -
Akkor én kifogtam. BE6, 2db - ezt még Benedekco küldte, hibátlan, szépen megy 133MHz FSB- vel is, aztán kicsit később Te küldted ezt a példányt, szépen hajtja az 500@550 Katmai- t, hibátlan mindegyik, púpos kondi nélkül. Az ST6 szintén ok (legalábbis az utolsó használatkor, régóta nem kapcsoltam be), de azt még nem blogoltam részletesen, majd valamikor sor kerül rá is...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest